10

Трифон

преди 4 месеца

Имам нужда от съвет. Ако дъсчицата ме е гонила с нож, трябва ли да се изселя или да приема риска. За един приятел питам.

9

От Соф цент затвор

преди 4 месеца

Двата най-лоши съвета, които съм получавал са, : 1. "Ако ти каже "не", разбирай "да"", и 2. "Съпротивата е част от любовната игра".

8

Трифон

преди 4 месеца

btw щом стане положителна температурата нощем почвам лозето. Гащеризона размер М още си търси стопанка.

7

Трифон

преди 4 месеца

От една седмица държа дъската на сухо. Оня ден искаше да ме изнасили но не се дадох. Вчера стана агресивна отново, заплашваше да ми счупи тиквата с твърд предмед. Хубавото е че оцелявам за сега и бойкота продължава.

6

Този Който

преди 4 месеца

Възможно най-лошия съвет е въобще да четете този и подобни пасквили, пускани в това подобие на информационен сайт всеки ден точно в 23:00ч. Аз лично съм тук за коментарите. Някой от пишещите тук буквално цепят мрака.

5

Мъж

преди 4 месеца

1. Не харесвам жени, които нямат желание за секс, когато аз имам. 2. Сексът обикновено решава проблемите и конфликтите, които в 99% от случаите са за дреболии. 3. Като се махне това задължително, добре е да свършват заедно. 4. Не е нужно да преоткривате колелото. Другите отдавна са намерили добрите начини за секс

4

Бай Илийчо

преди 4 месеца

Ако успеете да го отучите кът свърши,ду си не *** бърше в пердето!?

3

Анонимен

преди 4 месеца

Най-добрият съвет: не правете секс.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Веднъж дневно френска и всичко е наред .

1

Стига бе

преди 4 месеца

Кой прави нормален мъж ще тръгне да се занимава с такива мръсотии в днешно време в 2024г? При това че жените масово вече не си знаят бройките, и редовно пускат вече и на тъмни субекти от маалата, какви сексове ще ми правите? Най много лепнете някоя болест, инфекция. Карайте си на ръчна и да ви е мирна главата.