190

путин умря през2022

преди 3 месеца

Европа и Украйна ще решават кога ще изчистят терористите

189

Анонимен

преди 3 месеца

Много съм благодарен, че моите баби и дядовци са емигрирали от Русия в България. На който му харесва какво се случва в Русия - да заминава.

188

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Вчера рускиня майка на две деца, днес - западен агент и предател на партията.

187

ГЪДЮ

преди 3 месеца

Само съпругите в началото, но и не само те после могат да свалят тоя дивак!!!ОТВЪТРЕ може да стане работата, но иска д.***.Пример-Навални/за дуп.т./.

186

КОЧО

преди 3 месеца

Прави впечатление следното: по данни на Русия в самолета имало двама-трима охранители и десетки военопленници,плюс трима екипаж.За десетки пленници трима охранители...Нищо че ги готвели за връщане,все още са пленници.

185

Хахо

преди 3 месеца

Стига сте писали глупости за Русия.

184

Прасчо

преди 3 месеца

Маймунки,скоро ще имате поле за действие, където ще можете да осъществите своите желания. Обратен път няма да има

183

Анонимен

преди 3 месеца

Пълни магазини с храни- купувачи тук там- няма опашки- гладни работещи- благодарете на бащицата- какво ли можеш да си купиш ако заплатата ти след 25% данъци е около 300/900лв а за пенсиите е още по гладно цени на храни като тук- тежък им е живота- гладомор, Сталин, Путин и пак глад- тежка съдба.

182

Monika

преди 3 месеца

В този чат има много недорасли хора. Как е възможно да мислиш,че рускините искат мъжете им да се върнат, а на украинските да се трепят?Колко пъти вече украинки призовават Зеленски да демобилизира мъжете им.

181

Путин е най-големият

преди 3 месеца

терорист от Азия. Търсен е жив или умрял от международния криминален съд за отвличане на хиляди деца . Щом като се занимава с толкова много деца , това жуже е и най-големия педофил.

180

Хм

преди 3 месеца

След като 80% от жените се развеждат, само не казвайте, че си обичат мъжете. Па ако им дадат по един апартамент, сами ще пратят половинките си на фронта(с надежда да ги убият) .

179

gaga

преди 3 месеца

Да. Решетки и съд за наnиканоtо от страх Джудже

178

Хага

преди 3 месеца

Да. Решетки и съд за наnиканоtо от страх Джудже

177

$$$

преди 3 месеца

Новоизлюпения фюрер, фашист Пиютин го е страх от пияните мамаши! Тоя ще остане в историята като най страхливия диктатор!

176

@ @ @

преди 3 месеца

Руските мужици са като овце на заколение. И да мисля и да не мислят черните чували и груз 200 вече са им назначени. Кремълския джуджак яко се е заел да занули Русията.

175

Българин

преди 3 месеца

Първото нещо което умира по време на война е истината!Мога много добре да си представя обаче че т.нар. "братушки" са натоварили военнопленниците заедно с амуниции... Че като го свалят самолета да могат да разправят на цял свят колко са лоши украинците... Типична гадост по време на война. Няма да се учудя ако украинците са знаели и въпреки това с свалили самолета... Съшо така типична логика за военно време... Печелят англо-американците! Това е!

174

Мишо

преди 3 месеца

Да, ама НЕ! Руското общество е сплотено както никога до сега! Иска ви се цинични убийци и нацисти.

173

rambaldievskievich

преди 3 месеца

Коментар 154 е от мен, rambaldievskievich. Кеф ми е, че без да искам (т. е., без да пиша ник-а си), коментарът е бил пуснат като анонимен, понеже щеше да е в цензурното небитие иначе.

172

александр морозов

преди 3 месеца

И като дойдат рАшистите ще цъфнем и ще вържем? На рАшистите им трябват ВАШИТЕ ПАРИ и месо за фронта. Това чка БГ. като дойдат рашистите - вдвоци, глад, мизерия и козируване пред кремъл. Но ще има да почакате. РФ ще бъде съсипана благодарение на политиците, които я управляват. Те между другото управляват и вас, чрез тези които псувате всеки ден.

171

Роза

преди 3 месеца

Ами разбира се!Нима българските жени щяха да се радват,ако мъжете им умираха на фронта по волята на изперкали политици?!!!!