16

Анонимен

преди 3 месеца

И ЗАТУЙ КИЛО БГ АГНЕШКО ЗА ВЕЛИКДЕН ЩЕ БЪДЕ 100 ЛЕВА!!...

15

i kak

преди 3 месеца

И как точно са застрашени, че нещо не ми става ясно. Само спекулирате.

14

Истина

преди 3 месеца

На 5лв. литър олио на всички им бе добре.Няма по-големи мошеници от зърнари, пътищари и ресторантьори.Това са фактите!

13

баба мара

преди 3 месеца

никои не е застрашен сега имате зърно за години напред животните ще се хранятна воля целта са ви европарите да се доберете до тях и да купувате коли и имотихаиде фалираите наи после колко години ни плашите ама не фалирате не сепобирате вече на кантара

12

Българин

преди 3 месеца

До Възраждане Закривай проруската партия!

11

Боби

преди 3 месеца

В България единствения развит селскостопански сектор е машинното отглеждане на зърнени храни - най-малко инвестиции и прочие. Но сега нашата, Европейската и дори Украинската продукция е скъпа. Украинците правят Дъмпинг на нашите производители... Естествено ще вият на умряло. Сори майна глобалистите в световните корпорации изобщо не им е до нашите селскостопански производители - сърдете се сами на себе си Вие лобирахте за отворен пазар.

10

Джо

преди 3 месеца

Все ще измислят за какво да плащат.Все нещо им пречи. Обявявайте фалит и да ви няма.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Всички земеделски сектори са застрашени Не от войната в Украйна, а от протичащото и бъдещото пълно либерализиране на пазара с Украйна. Дело е на еесовските чиновници.

8

Закривай БеГето

преди 3 месеца

Народа мизерства а комунистически от падъ ци държът целия бизнес и фирми и всичко и забогатяват на гърба на народа с измами карат скъпи коли ходят по десет пъти на почивки и тн.Закривай!

7

Анонимен

преди 3 месеца

Явно не сте конкурентноспособни. Хлопвайте кепенците.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Пак протегнали криви кунки и викат "дай!!!". Друго не знаят.

5

Възраждане

преди 3 месеца

Да живее България!Долу Русия,Долу САЩ,Долу нацистите,Долу Османската империя!Независимо от пол,раса,етнос,сексуална ориентация подкрепяпе всеки,който подкрепя БЪЛГАРИЯ!

4

interesno

преди 3 месеца

СКЛАДОВЕТЕ СА ПЪЛНИ ЦЕНАТА НА БРА6НОТО СКА4А И ХЛЯБА ПО СКЪПВА,ЖИВОТНОВАДИТЕ РЕВАТ 4Е ЗАРНОТО ИМ СКАПО.КАКТО СЕ КАЗВА НА НАС НИКОГА НЕ НИ ИЗЛИЗА СМЕТКАТА,бг сме6на работа

3

крундел

преди 3 месеца

на тези зърнарчета постоянното хленчене за пари и протекции и същевременно лапане на евросубсидии и нулеви и близки до нулевите ренти трябва да се либерализира напълно пазара, да се премахнат всякакви вносни мита и да им се спре напълно държавната помощ, след година всичко ще се регулира само, ега ти пауър-а и "бизнесмените", дето чакат само европейска и държавна помощ.страничен ефект е, че може би на олио и зърнени продукти ще спадне цената.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Ocтaвka нa nocoлcтвoтo, нeзaбaвнo!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Байдън корпорейшън собственост на Хънтър Байдън ( синът на Джо Байдън) притежава 85% от земеделското производство в Украйна.