67

Анонимен

преди 3 месеца

Ха ха ха ха ха. В нашата кочинка нямаш право да се защитаваш. Аааа ха ха ха ха ха ха ха ха ха

66

Анонимен

преди 3 месеца

Ще има ли полицейско производство срещу собственика на кучетата?

65

ловец

преди 3 месеца

ако беше убил човек, от съжаление щяха да са го пуснали. Но кучее - никога

64

7% нео-комунисти

преди 3 месеца

ако вие или животните ви застрашавате мен, семейството ми или моя собственост - ще използвам всички възможности за (само)отбрана. първо неутрализирам животните ви, след това - в случай, че сте заплаха - и вас. в Конституцията личната неприкосновеност и частната собственост са мои неотменни права (чл. 30, ал.1 и чл. 17, ал. 3). успех после със съденето и писането на анонимни коментари, че съм пещерняк и т.н.

63

хм

преди 3 месеца

Единственият проблем тук е, че е използвал ловна пушка в населено място.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Кокошките по-маловажни животни ли са от кучетата?

61

простотия бугарска

преди 3 месеца

Кучета ловуващи кокошки са си за отстрел!

60

Анонимен

преди 3 месеца

Естествено, че ще ги застреля, бездомни, диви с една дума, що за последствия, полиция, арест. Голяма демокрация, голяма дивотия. Поне да имаше заглушител, ама не. Хубави съседи има, такива са съседите навсякъде, не само в България. Проблем няма, но нещастната политика на Европа прави от мухата слон, защита на животните, а тук дори и муха няма. Нападение над собственост в собствен имот. А това нашето съд ли е ?

59

IT пенсионер

преди 3 месеца

Трябвало е да ги зарови и да си замълчи, за чий му е било да се предава.

58

Костадин

преди 3 месеца

Ако бяхме Бела държава това щеше да е съвсем нормално подкрепям напълно човека *** и м****** и вътре в къщата да не са влизали

57

до 32

преди 3 месеца

Дано някой остави *** като теб на място-долно *** ,което пет пари не даваш за хората по селата как живеят за да се изхранват.Дано те разкъсат любимите ти ***.както разкъсаха професора в София.

56

Анонимен

преди 3 месеца

Човекът е защитил правата на кокошките. Кокошките не са хищник, а кучетата са хищници.Праватааааа!!!

55

АЗ

преди 3 месеца

Горкия човечец. Трябваше да си избие кокошките.Сега хората(гейовете) на Бриджит Бардо ще го изядат и затворят

54

Анонимен

преди 3 месеца

Като почнат да ви арестуват, съдят и глобяват за жестокост, към животните ще се научите.----Чужди животни, без позволение са нахлули в двора на стопанина, и са започнали да причиняват жестокост към кокошките му. Това е законна отбрана на живота и здравето на кокошките, както и здравето на самия стопанин. Отделно, че в населените места няма място за животни без стопани, които да отговарят за пораженията нанесени от питомците им.

53

Анонимен

преди 3 месеца

трябваше да го наградят човека , аз като нямам пушка щях да ги приключа с вилата или брадвата, той е бил по хуманен

52

SHEFA

преди 3 месеца

МОЯТ ДОМ МОЙТА КРЕПОСТ-ТАКА ДЕЙСТВАТ В САЩ- НАПАДАТ ТЕ- СТРЕЛЯШПА СА РЕВЕТЕ

51

Юристът

преди 3 месеца

Криминализирането на т.н. "жестокост към гръбначно" е подигравка с правото и здравия разум. Трябва ли да бъда съден и евентуално да вляза в затвора заради плъх, който съм убил в гаража или шарана, който съм хванал с валиден риболовен билет? В тази си редакция наказателния кодекс позволява това.

50

Анонимен

преди 3 месеца

е.ал съм ги в мастиите

49

Анонимен

преди 3 месеца

Боже, боже до какви абсурди ни доведе неолибералния режим! Сигурно и прасето на село не можеш вече да си заколиш от пишман защитници на правата на животните. Ще те вкарат в затвора. Безумие!

48

П. Петков

преди 3 месеца

С цялата си сериозност моля аудиторията да се успокои. Пиша го и го мисля най-сериозно. МТСГ е сключило споразумение и втората половина на 2024г в България започва да пристига работна ръка от Виетнам. И проблемът ще бъде решен по бърз и естествен начин. Спомням си преди доста години, когато имаше азиатци-работници в БГ. По улиците нямаше ни куче, ни котка.