61

Анонимен

преди 4 месеца

Мили хора обичайте си децата, прегръщайте ги всеки ден, не пропускайте да им покажете и докажете своята любов.....никой не е застрахован какво може да се обърка в душата на човека.

60

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен==Точно от Желю тръгнаха всички нещастия на БЪЛГАРИЯ! Той беше този,който уби инерцията на протестите още в началото на 90-те год.! Още помня момента,когато се изтъпани на трибуната пред Парламента и призова хилядите протестиращи да се разотидат,защото видите ли,ние ще правим "нежна революция"! Веднага след това червените другари спретнаха сценария да искат "кредит на доверие"! И точно с този кредит започна разграбването на България от червените велможи! Костовците само продължиха!!

59

Анонимен

преди 4 месеца

Трябва да разбереш душата на човека и травмите в детството му - въображаеми или истински, за да му помогнеш. Химията/ лекарствата/ НЕ са основното лечение. А и болните отказват да ги пият щом зависи от тях самите. Много нови болести по мозъка ще се появят - Ванга го казва! И пак позна!

58

Анонимен

преди 4 месеца

ЗАЩО НЯМА ПСИХИАТРИЧНИ ПОСЕЩЕНИЯ ПО ДОМОВЕТЕ?! ОБСЕБЕНИТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ДОБРОВОЛНО ДА СЕ ЛЕКУВАТ, НУЖНО Е СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ ПРЕЗ ПРОКУРОР! ТОВА Е ДОСТА ТРАВМИРАЩО ПРЕЖИВЯВАНЕ И БОЛНИЯТ НЯМА ДА НИ ГО ПРОСТИ! ТОЕСТ - ПОСЛЕДНОТО Е ЛОШО РЕШЕНИЕ. НЕ ПОМАГА.

57

Анонимен

преди 4 месеца

В прованса живеят хипер лумпеняци!!

56

Ханонимен

преди 4 месеца

До долния умник: Когато си отидеш от тоя свят един ден, да не ти се прииска рязко да си бил и ти "порезняк"?

55

Ханонимен

преди 4 месеца

До долния умник: Знаеш ли хейтър-че, че Исус е бил обрязан на 8-ия ден (пише го в Библията) .. питам се би ли го нарекъл така и него, "порезняк"?

54

Анонимен

преди 4 месеца

Трябвало е когато са го хванали .... да изпълнят присъда на място...

53

Анонимен

преди 4 месеца

Такъв не трябва да живее.

52

Анонимен

преди 4 месеца

Психопатът не е луд.

51

Ханонимен

преди 4 месеца

До долния умник: Исляма забранява Алкохола, Наркотиците и всичко което замъглява разсъдъка!

50

бизнесман

преди 4 месеца

Добре, че стана извън Лято 24'. Щяха да се уплашат чувствителните европейски западняци.

49

комунист

преди 4 месеца

Капиталистически упадък и морално разложение.

48

Проверете ги спешно

преди 4 месеца

В психиатриите е ад, по зле от затвор!

47

МВР ПЕРНИК

преди 4 месеца

Психиатриите са измамници, мозък с лекарства не се лекува, само притъпяват и връзват с катинари!

46

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

По време на комунизма нямахме нарокомани, дилъри на дрога, нямахме нарко групировки. И броя на нарко босовете не съвпадаше с броя на районите управления.

45

ХИЧО

преди 4 месеца

Ало,журналистчетата,къде сте?Потривате сигурно доволно ръце,че имате новина....Само това ви интересува,катастрофа,убийство?Къде сте вие в тази битка,защо вие не я поведете?Битка срещу дрогата,корупцията,спещу прогнилата система?

44

Едно наум от Св Наум

преди 4 месеца

Това са болни хора, не престъпници. Работата е била ясна на убитата още от пуберитета. Но не е искала "да се излага" и да го лекува. Да не си загуби работата и авторитета жената, всичко да е тайно. Е, пак си загуби. Всичко. Освен нейната работа и на болния си син живота. P.S: Не си губете времето по врачки, психолози, психоаналитици и т.н. Ако децата Ви имат проблем с наркотиците(химия) - търсете психиатър. Това е лекар-специалист.

43

Това е

преди 4 месеца

Побъркали са го в някоя Психиатрия на МВР, а те са много!

42

Анонимен

преди 4 месеца

Жестоко е! В гугъл има снимки където са двамата-майката грее от щастие и обич! Всички знаем как се обичат деца, а после, после- ето това....