15

Да попитам:

преди 3 месеца

Някои жени са изключително малогънкови! Бият ги,колят ги,бесят ги,но въпреки това са навряни при насилниците си!? И като ги напердашат отново,реват на полицията.Те самите не искат да се справят с проблема си,а чакат някой друг да свърши това?! Наскоро имаше случай на една фитка,която сама беше отишла при насилника си,за който имаше издадена ограничителна заповед заради предходни побоища?! Намериха я убита от него и захвърлена в септична яма! Що за акъл???

14

Перничанинът

преди 3 месеца

Е, бива ли да ми прекратите мача в десетият рунд, като остават само още два??

13

Стоян

преди 3 месеца

Бе много сте отворени пишещите и демократични, ама като ти сложи рога с някой твой познат, или някой си.... Друго ще говорите :)))))

12

За такива

преди 3 месеца

Няма ли малко ответно насилие?

11

иво

преди 3 месеца

Перник трябва да го заградят с бодлива тел като на границата и да не се пуска никой нито вътре нито навън. Иначе не няма спасение. Готъм сити.

10

бай Ваньо

преди 3 месеца

да го пускат, те нали така правят, докато не я приберат в чувал...не мога да разбера как може да го търпят това насилие и не се махат докато е време!

9

Анонимен

преди 3 месеца

Не познавам мъж от Перник,който да не е бил жена си!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Брало си лайката в тоя Перник... Да не дава Господ човек да замръкне там...

7

Напълно нормално

преди 3 месеца

И аз пуша марихуана на работа. Супер е. Няма да им рабитя на тия абдали я.

6

Алекс

преди 3 месеца

От статията се разбира,че не му е жена.И защо стои и чака поредния побой,вместо да си тръгне.Мъжът е доста по-възрастен.Дали не е привлечена от парите му?

5

към българите

преди 3 месеца

Хем искате сурови старозаветни наказания, хем искате либерална европейска политика, хем искате да се биете с руснаците, хем нямате 2 ракети на кръст. Хем искате да ви е чисто, хем си хвърляте фасовете по улицата... Вие сте просто едни душевно болни хора.

4

Германец

преди 3 месеца

"Явно нещата не вървят....разделете се като възпитани хора" -- Това е в разрез с традиционните християнски семейни ценности. Защо мразиш България???!!!!!

3

Анонимен

преди 3 месеца

Не мога да ги разбера такива семейства...Явно нещата не вървят....разделете се като възпитани хора и всеки да си търси новият късмет...

2

Анонимен

преди 3 месеца

Нема ли пистолети и пушки бе?

1

Анонимен

преди 3 месеца

За такива мъжаги наказанието трябва да бъде право пропорционално....Да му се направи прорезна рана и на него и бой докато се напика...Ако има рецидив...двойна доза....да видим до мкога ще издържи...