55

Ели

преди 3 месеца

Много интересно Мирчев колко е поличил от посолството за това фамозно предложение

54

Васил

преди 3 месеца

Мирчев и Иванов са доста изгладняли, искат да прелапат и чуждите имоти

53

Венци

преди 3 месеца

Тези да спрат да правят ФБ политика само!

52

Анонимен

преди 3 месеца

Този Мирчев яко ми опротивя, директен американски газоблизец. Вместо да вкарате в затвора тези дето ги продадоха тези имоти на безценица, сега ще опитвате да ги крадете!

51

Криси

преди 3 месеца

А аз настоявам ПП-ДБ да се пръждосват.

50

Коста Мутрофанов

преди 3 месеца

Никой русофил няма да се самозапали в знак на протест а само ще лаят, така че действайте!

49

ЯМБОЛИЯ

преди 3 месеца

Всичко руско в България да се национализира и вън руснаците от страната.

48

кухи тикви

преди 3 месеца

фашистки

47

Анонимен

преди 3 месеца

Един от ПП се изказа че Украйна че победи Русия ,ЕС и САЩ и още 100 държави подариха милиарди и оръжия и нищо ,Русия все още не е използвала всички оръжия за масово поразяване ,и има такива оръжия ,и понеже не си ходим в казармата ,попитай някой военен за оръжия за масово поразяване ,пример както израелците всичко наред с оръжия за масово порязаеяне ,то затова и сащ се скара с тях

46

Наблюдател

преди 3 месеца

А, имотите на Шиши? И той има санкции...

45

Анонимен

преди 3 месеца

С подобни национализации си го вкарвате много отзад. Защото утре (както са тръгнали нещата: утре ще е много скоро), България ще се преориентира и с каквато мярка сте мерили, с такава ще ви се отмери. И после пак ще ревнете. Ревяхте за национализациите след 46, а сега въвеждате тази мярка. По-зли сте от тоталитарните комунисти, защото онези поне в началото бяха застанали в защита на народа, вие само на жендърските си задни части.

44

Българка

преди 3 месеца

Какви са тези кратуни?!? Защо още не са в затвора. Те ще пишат за взети имоти на хората от Русия!! ЗАщо не си дадат техните, те и без това крали вече - защо тези *** не са вече в затвора. Ще ги стигне народната любов

43

Анонимен

преди 3 месеца

То тия разрешиха продажбата на българска земя ,та руските имоти )

42

Анонимен

преди 3 месеца

Инспектори отиват на проверка в руска психиатрия.Пациентите пеят колко е хубаво да се живее в Русия. Забелязват че един стои на страни и мълчи.Питат го защо не пее, а той отвръща-,,Аз съм болногледач, а не луд!"

41

За ЕС и НАТО

преди 3 месеца

Всичко руZко в България трябва да се заличи! Самите руZнаци ни обявиха за врагове. Така че няма какво да ги жалим!

40

Анонимен

преди 3 месеца

Е защо имат тук, нали там е много добре , а тук свръхмизерия?Имот се купува с дългосрочен ипотечен кредит дето се изпаща цял живот, това и децата го знаят!Въпроса е, защо бягат от руския рай?

39

Пак

преди 3 месеца

Пак глупости за отвличане на вниманието

38

Случаен минувач

преди 3 месеца

Само в България руски граждани имат имоти повече, отколкото български граждани имат в цял свят. Предполагам това се дължи на тяхната изостаналост и пословична бедност и на това, че сме част от най-развитата икомомическа система. Нямам друго обяснение...

37

Км

преди 3 месеца

Народа казва:,, Не се радвай на нов началник и на малко прасенце,защото не се знае каква *** ще излезе от тях,,Та и тоя Мирчев голяма *** излезе.

36

Слава на Украйна

преди 3 месеца

Много имоти по морето и в Банско са собственост на Руснаци. Трябва да се отнемат в полза на държавата, а тя да ги предостави на Украинските бежанци търсещи закрила от вероломната агресия на РуZия!