280

тъпомер

преди 3 месеца

Никога не съм виждал такъв пуловер.а вие???Било случайно!?

279

Анонимен

преди 3 месеца

тва се казва навеждане на макс и хващане за палците.

278

VS

преди 3 месеца

Да, така е. Пишат тъпотии на поразия, но никой не написа как вчера п р а с ч о, в парламента каза, че в президентството имало "кеш"! По - нагло изказване отдавна не бях чувал! Един от най - бруталните крадци на прехода, обвинява законния президент в кражби! Дали е достоен или не президента за поста решава народа, а не някакъв псевдо политически "бизнесмен"!

277

Анонимен

преди 3 месеца

Да се забрани и про-украинският филм Миньоните!

276

Анонимен

преди 3 месеца

А защо незнамкой си реши че цветовете на пуловера са украинско знаме? Може да са шведско или пък на Босна и Херцеговина. Или на Барбадос? А защо не клубния флаг на Фенербахче? Много глупендъри има у нас много и всички са русофили

275

съвсем

преди 3 месеца

се побърка тоя народ,но така става като няма реални проблеми и всичко му пада от небето измисля си проблеми за да се разнообрази малко,дали ако имаха проблеми с парите,с прехраната или с покрива над главите си щяха да се вълнуват от подобни смешни дреболии

274

Анонимен

преди 3 месеца

Копейкин: Да се забрани шведското знаме защото е в синьо и жълто, а тези цветове предизвикват спонтанен дpисък сред русофилите. На всичкото отгоре Турция премахна пречките пред Швеция за НАТО. Остана другаря Орбан, който обеща, че ще допусне Швеция в НАТО, но след Турция.

273

В Азов

преди 3 месеца

Трябва да забраним Иван В Азов като цяло!!1! Или поне да го преименуваме, не може да е с такова фашистко име!

272

Бял Кравар

преди 3 месеца

Да живее бялата европейска раса! Да живеят славяните и българите!

271

Господи мили

преди 3 месеца

Защо българите са толкова *** народ, защо мили Господи си ги наказал тези безмозъчни същества толкова много, какво са сторили че са наказани. Няма по *** народ

270

Бял Кравар

преди 3 месеца

Ако на корицата беше ***.н.гал.че, турче или американче? Пак ли щяхте да блеете, тъпо овчо булгаристанско стадо?

269

До Кимон

преди 3 месеца

Кимон ли си, Кимион ли си, все си от стадото, ***. Българите са стадо простаци

268

До Пълни глупости!

преди 3 месеца

Не, тъ.па.ко, корицата е от 2013 година, то бива простотии, ама чак пък толкова!

267

Шегобиец

преди 3 месеца

Ееееми то случайно авторът се е вдъхновил за пуловерчето на момчето от разните развети украински знамена наоколо. Подсъзнателно тъй да се каже. Не е искал. Просто случайно синьото е със същата разцветка и случайно се пада точно над жълтото. Бива ли сега за един пуловер да правим проблеми?

266

?!?

преди 3 месеца

И какво сега, да си изхвърля дрехи със син и жълт цвят ли ?! Че някой побъркан ще ме обвини в чуждопоклонничество... Пак ли *** пуска лъжите ?

265

Анонимен

преди 3 месеца

Мачкай американската прислуга, те трябва да ни слугуват.

264

Анонимен

преди 3 месеца

Ясно защо е скандала. Руските патриоти навъдили се като въшшки в България налитат като бик на червено срещу победния жълто син флаг на Украйна. Незнайно защо руските патриоти още замърсяват въздуха в България и категорично отказват да отидат в истинската си родина Русия. Сигурно така им заповядва любимата им матушка, ако не беше тая заповед Русия щеше да се напълни с руски патриоти дошли от задунайската губерния на Альоша и MOЧА.

263

Анонимен

преди 3 месеца

Какво браво,бе ти Българин ли си?

262

браво

преди 3 месеца

на този който е прозрял истината преди 20 г. трябва да се даде орден стара планина , всички трябва да подкрепяме братята от кара *** които воюват с блатните теро ристи

261

Анонимен

преди 3 месеца

До ХермесВсъщност - има. 2006 година и може да се види в "Книжен пазар", но тогава този дрескод не е означавал всичко. Благодарение на "националните" ни медии и агресивните акции на Отворено общество, които боядисаха всичко жълто и синьо, цветовете вече са натоварени с различен смисъл. Книгата има далеч по-хубава илюстрация в оригиналното издание 2003 година. Да се слага по-лошото, но пък кореспондиращо с полит.коректност изображение си е ***.