15

Анонимен

преди 4 месеца

Искат защото всички ще дойдат пак в Германия. За това искат не че много им пука за хората там.

14

Христо Христов

преди 4 месеца

До Анонимен/9 "... да се смея ли, да плача ли." - на следващите избори ПАК гласувай за ЕС, пък ПАК се чуди. На никого не пречиш.

13

Христо Христов

преди 4 месеца

До anonimen/10 "... евреите се връщат в Европа, бежанците от тук - на тяхно място, преди време така са били решавани казусите. Винаги са били част от Европа, музиканти, учени.. имаме толкова пустеещи села, че рай ще направят." - колкото Соломон Паси се хвана на работа. Аман от про'с'таци!

12

Христо Христов

преди 4 месеца

До Анонимен/8 "Те германците вече не искат мигранти ,вън на всички мигранти от ЕС" - немците искаха мигранти. Никой не им е крив. Като не им харесва - НЕМЦИТЕ - ВЪН от ЕС, да им дойде акъла. Аз не искам да живея в ЕС на про'с'таци като тях и ТЕБ!

11

Христо Христов

преди 4 месеца

германия Е НИЩО. Нищото си е нищо и не може да иска.

10

anonimen

преди 4 месеца

Предлагам замяна на население - евреите се връщат в Европа, бежанците от тук - на тяхно място, преди време така са били решавани казусите. Винаги са били част от Европа, музиканти, учени.. имаме толкова пустеещи села, че рай ще направят. А там - да си правят ако щат триста държави, на никой не му дреме за шит-холите. Като се размрънкат, по самолетите и к.ату.на кротва

9

Анонимен

преди 4 месеца

Белгийски първи дипломат 'хаджа лабиб' - арабка, френски министър ге*й и немска министърка с име Аналена Вагиналена..да се смея ли, да плача ли.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Те германците вече не искат мигранти ,вън на всички мигранти от ЕС и тук също,и най-вече украинци

7

До 4

преди 4 месеца

Израелската страна са гости на тази територия, това естествено , тогава е одобрено от великите сили. Палестина заслужава поне част от своята територия.

6

вгз

преди 4 месеца

Германия поиска първо да се приключи с палестинците, а после и с евреите. И обеща да вдигне паметници с газови пещи на територията на изрел и палестина.

5

Аноним

преди 4 месеца

Германия да помисли за германците за собствените си граждани за собствената си икономика Германия защо си търсиш

4

nn

преди 4 месеца

Защо поставяте тази измислена снимка?Животинското поведение на терористите от хамас,и подържащите го целокурно палестинско население,не заслужават хуманитарно отношение.Не забравяйте,че палестинското население танцуваше от радост заради убитите евреи,на 7.10.2023 г.Те викаха в екстаз смърт на евреите.Защо досега не заявиха,че не подкрепят хамас?Защопалестински деца на 12-15 год. стрелят с калашников срещу евреите?Израел са в правото да действат до пълна победа..

3

Юдея&Самария

преди 4 месеца

В Западния бряг редовно се правят терористични атаки от палестинците - бомбени и с ножове. Нападенията и убийствата там са редовни. Не знам дали е резултат от пандемията, но за първи път виждам такова мозъчно увреждане - да се защитават хората които искат да убиват. Същите искат да убиват и германци. И продължават да ги защитават.. Направо им казват елате и направете същото и с нас.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Кои пък им обръща внимание на Германия дъградирала държава която само слогува на господарите си.

1

Галя от EmbassyTO

преди 4 месеца

Евреи са - могат да правят каквото искат