16

Габриел

преди 3 месеца

Каква ротация, какво мислене- не става. Щом махна най-големия капацитет от заместниците си и сложи на негово място тоя смотан човечец с това постно CV, много се замислям за основанието за промяна в пощите- "незадоволителни резултати". А да му видим резултатите на сегашния Герасимов...

15

Пирон

преди 3 месеца

в ковчега на БДЖ е тоя. Купуват вагони втора употреба от немай къде, защото нямат капацитет в БДЖ да си направят обществените поръчки. Ама аз като данъкоплатец не искам да ми харчат парите, защото не могат да се справят по правилния и професионален начин с управлението на тая фирма, и само кърпят положението....

14

Емо

преди 3 месеца

Ти си мислиш само за въртолетите, а докато мислиш, влакове излизат от релсите, не е време за мислене, а за действия, 80% от ЖП линиите имат нужда от капитален ремонт, влаковете се движат с 40 км/ч на трасета, където могат с поне 100 км/ч, затова до Силистра и Кардам още се пътува като при комунизма - над 12 часа. Докато мислиш да пращаш самолети в Израел и да ни спираш старите коли от движение.

13

световно НЕизвестни!

преди 3 месеца

Кой щял да си помсили да е минситър на кой...??

12

ХоХо

преди 3 месеца

Браво Гвоздейков , браво Гоше. . Какво още се тътрузиш по жълтите павета. Откога те чакат в Твърдица. Ама като си рекъл министър та МИНИстър. София та София......

11

Анонимен

преди 3 месеца

Защо бе, пич, какво не ти харесва в тази жена? Хи-хи-хи.

10

expert

преди 3 месеца

Аре ве бат Гвоздей, Гергии...приеи , че няма друг мераклия за министър....хахахахаха

9

Емо

преди 3 месеца

Не го мисли толкова, а се махай. Такива зализани п...и като тебе ме отказаха да гласувам изобщо.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Пенсиониран зелен чорап - и пенция и заплата влачи :)))

7

Остани

преди 3 месеца

Не си тръгвай точно сега! С твоята Красимира Стоянова издигнахте страната с нарко флотилията с държавно участие на високо ниво.

6

До номер 2

преди 3 месеца

Той пък Денко щото не е кукла нали? Е, може би си въобразяваш, че един академичен *** може да се нарече премиер министър? Да, ама не, показа и доказа, че е срам и позор за академичната общност и който му е дал тая титла, да вземе да се обеси сам най-добре ако е жив още!

5

Анонимен

преди 3 месеца

Ако си тръгнеш доброволно,в твоето кресло тутакси ще скочи гербава калинка.Ако те оставят ще трябва да правиш компромиси в името на сглобката.Ни така-ни иначе.Шах и мат.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Добре де, тоя какво точно е свършил (и цялото министерство) и каква е тая програма за която говорят, но никой не я е виждал да видим изпълнили ли са нещо!?! Моля, кажете къде да се запозная с програмата за която говори този образ?

3

Хах

преди 3 месеца

Всъщност гвоздея иска да изпъкне като пирон, нищо повече!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Е то е ясно,че Габриел е кукла на конци и няма да е истинския премиер.Затова е най-добре да се разтури сглобката,иначе нищо добро не ни чака и агонията ще продължава.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя ще види министерство през крив...пирон