29

Анонимен

преди 3 месеца

тия де би ли се опитват да ме улеснят в нещо което нямам намерение да правя.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Имам три фиша по 100 кинта за превишение. По 70 кинта с отстъпката. Да ги плащам ли? И ако не ги платя - какво ще стане?---->>> Нищо няма да стане, ко не ги платиш. Най-много да ти ги връчат на пътя, ако те спрат за проверка, и тогава ще имаш 7 дена да се възползваш от отстъпката 30%.

27

ГлобоГлобев

преди 3 месеца

Имам три фиша по 100 кинта за превишение. По 70 кинта с отстъпката. Да ги плащам ли? И ако не ги платя - какво ще стане?

26

шАфИора

преди 3 месеца

Аааа не, нищо не плащам!

25

Аха

преди 3 месеца

Знам че имам фиш за 100 лв , но в системата за плащане не излиза. пак нещо не е както трябва

24

Анонимен

преди 3 месеца

Преди 2 месеца си платих фишове онлайн, тогава работеше, сега, след нововъведението не работи... и тоз министър се хвали :)))

23

Анонимен

преди 3 месеца

не може искат номер на фиш и нак.постановление,вчера опитах да потърся с ЕГН и шоф.книжка,не стана.

22

Дедо

преди 3 месеца

Ebaти глyпосттa, xaxaxaxaxaxaxaxa!

21

Анонимен

преди 3 месеца

на мое име има само две ипотеки -та пс какво да плащам глобите -нека кат да ми вземе ипотеките

20

Анонимен

преди 3 месеца

Даржвата обича вашите пари и прави всичко за ваше улеснение. Догодина ще можете да плащате и бъдещите невръчени фишове за една година напред на половина цена. Електронно правителство все пак.

19

до 21

преди 3 месеца

Продължавай да се излагаш, няма лошо :) Фишът му бил в НАП, ама бил невръчен... Падам...

18

Анонимен

преди 3 месеца

Пари ли искат, еми няма пари за тях глоби нямам, умнокрасивите да си ги платят защото точно електората им са най-наглите нарушители на пътя явно и с опит в плащането на глоби.

17

Анонимен

преди 3 месеца

До До 17 Хайде ти да не се излагаш! Лично съм се информирал в Пътна Полиция - получено по Вайбър още не значи връчване! А, и там дето двама си ги мерят не се влиза с гол ***!

16

do 17

преди 3 месеца

Платил си връчен фиш. До момента само те можеха да се плащат. За невръчени излизаше само нотификация дали имаш или нямаш. Но си стоят невръчени. Това, което се е случило при теб, е че ти е връчен по Вайбър и в НАП.

15

До 17

преди 3 месеца

Извинявам се, че ви се намесвам в спора, но определено не разбираш идеята на новата функционалност. Ти си платил вече връчен фиш, това се опитва да ти каже човекът. Всички нормални хора ги плащаме онлайн. Известието от Вайбър е електронно връчване, капиш? Еле пък, ако в НАП ти е вече фишът е ептен връчен. Така че ти не влизай в спорове, че се излагаш.

14

Анонимен

преди 3 месеца

До до 9 Платих си ги, бе г-н Балкански. За да ползвам отстъпката! Първо получих известие на Вайбър от електронното МВР. После с ПИК влизам в сайта на НАП. В момента на отварянето фиша вече се води ВРЪЧЕН! Айде малко се ограмоти тогава влизай в спор. Глупаво е, когато някой се прави на интересен без да е информиран!

13

до 12

преди 3 месеца

Никакъв номер на документ не ти иска... Иска ти номер на документ за връчени. За невръчени само СУМПС и ЕГН. Научете се да работите с интернет, бе хора... Напиши само това в google "Обобщена проверка на задължения по фиш, НП или споразумение, с възможност за извършване на плащане". Явно на тепсия трябва да ви се поднесе :)

12

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо не проверявайте, това е милиционерско капанче за бaлъцu . В момента в който проверите за каквото и да е, нарушението се счита за връчено и кварталният продължава да люпи ceмu ,чакайки двадесетте заплатки на младини.

11

ДоДо

преди 3 месеца

до до 9: а как да проверя, дали и какви невръчени фишове/нп/каквото там имам? На сайта ми иска номер на документ - че аз от къде да го знам тоя номер? Нямат желание да си съберат глобите, май.

10

до 3

преди 3 месеца

Критериите са САМО ЕГН и номер на СУМПС... Аман от неграмотен народ, дето 1 линк не може да отвори, бе...