69

Анонимен

преди 4 месеца

Този е станал руски агент!

68

Анонимен

преди 4 месеца

Мирише на еврейски авторитаризъм...

67

Анонимен

преди 4 месеца

Кличко са ти е паднал с дв оперкъта да утрепаш един наркома дето виебамамата на държавата

66

Антихрист Ромата

преди 4 месеца

Спортисти футболисти са бъдещите расистко робовладелски МУМУНИ описани в книгата Планетата на МУМУНИ от ПИЕР БУЛ...РЕАЛНОСТИТЕ около 311 година в град РОМА че там са се ПРОДАВАЛИ СРЕЩУ ПАРИ урината и изпражненията на римските спортни ЗВЕЗДИ готови за директна консумация от феновете им........Любопитен факт е че книгата на ПИЕР БУЛ "ГРУБО В МОЗЪКА" отвежда право към 1 точка 7 ден рожден на Лейди Даяна и убийството точно на 17 число в West вътре в самият затвор в ЗАПАДНА ГЕРМАНИЯ

65

Анонимен

преди 4 месеца

Бързо скрийте тази новина! Не е правилна.

64

ХИЧО

преди 4 месеца

Упорито,всеки път слагате снимка на Владимир Кличко?Те не са близнаци,различават се доста?Това е аматьорщина....

63

Бай Дън

преди 4 месеца

Ако Кличко покаже достатъчно раболепие и е по-послушен и по-наведен от Зеленски , няма проблем да сменим вече омръзналия на всички с мънкането си и вечния си зелен потник третокласен Комик Зе. И без това оня стана като пеликан от крадене на американските помощи за Украйна.

62

Анонимен

преди 4 месеца

Зеленски е луд диктатор. Кличко го е забелязал още навремето, няма как, не е чак толкова ***, но си е помислил да хитрува, да използва ситуацията, а сега като разбра, че не става, започна да говори истината.

61

Анонимен

преди 4 месеца

Ха взело да замирисва ,защо ли? Замирисало на разлагаща се политическа кариера! Сега започва борбата кой ще е новия "любим". Както си го създадоха ,така ще го убият политически !

60

Анонимен

преди 4 месеца

еее ее ее еееее еее еее еее, и замириса на въже ееее

59

Анонимен

преди 4 месеца

В Национална Електрическа Компания също всичко се централизира и управлението е авторитаризъм налаган от техн.директор, ръководител човешки ресурси, ***.директор и бившето вице секретарката на Валери Симеонов. Какво да гледаме другите, нещо да се видим ние.

58

Анонимен

преди 4 месеца

Заредил съм се с пуканки, края на този сериал ще е ЕПИЧЕН!

57

Анонимен

преди 4 месеца

До Обективен тръмп го каза преди доста време това, и за да стане само трябва да е спечелил и да обяви край на военната подкрепа и до там

56

Shark

преди 4 месеца

Ко ко, ко каЙш? Кво стана ся ве, нЪл уж се подкрепяА! ..... Смешници, които си унищожиха държавата.

55

Лили Такева

преди 4 месеца

Аааа,олелееее,уууфффф - каква истина изкочи. Хайде Кличко,бутни го тоя Рептил и влизаш в историята като герой....

54

Обективен

преди 4 месеца

В този сайт не видях новината от вчера - Тръмп се е изцепил,че ако стане президент ,войната в Украйна ще спре за 24 часа , още преди да е встъпил в длъжност. Казал е още,че познава добре Зеленски а Путин му е приятел и конфликта ще приключи веднага.

53

Лили Петрови

преди 4 месеца

Каква демокрация във време на война? На Кличко много му се иска той да е демократът. Недопустимо изказване за военно време. Безобразие.

52

Анонимен

преди 4 месеца

Чухте ли ПП и най добрия приятел на Зеленски Кличко признава че има авторитаризъм

51

Малко за политика

преди 4 месеца

Зеленски е много удобен за Русия, а освен това Путин е обещал на Нафтали Бенет, че няма да търси начин да го ликвидира. Зеленски до голяма степен е отговорен за провала на знаменитото украинско контранастъпление. Докато украинската армия по негово нареждане се мъчеше да спаси Бахмут (който накрая пак загуби) руската армия подготви минни полета и ешалонирана отбрана, пред която западните Леопарди и Бредлита горяха много добре.

50

Пловдив

преди 4 месеца

Другата песен започна да се пее .