102

Анонимен

преди 3 месеца

Гледах я в репортажа. Ами за психопреглед си е. Евала на полицаите. Елегантно са я врътнали да мине на психотест. Ама не платен. При смяна от бензин на газ й превъртели гумите! Айде бе! Сега с дженнндърската ни правосъдна система ще осъдят МВР да и плати масрафа. После, като се случи случка всички ще питат къде е държавата и кой да отнесе берията.

101

Аз

преди 3 месеца

В Германия са доста либерални... Лудите ни ги слагат за шофьори и ги пускат на аутобана.

100

?

преди 3 месеца

"..дръг теста". Really???? Господи, спаси българския език от неграмотни журналисти с ограничен речников запас и занижен умствен капацитет.

99

Анонимен

преди 3 месеца

Един от симптомите на захарин диабет е дехидратация. Напоследък много напрежение избива в МВР. Кому е нужно?

98

Тони

преди 3 месеца

От една жена: Браво, мъжко момиче! Покажи им на тия куки!

97

понеже била

преди 3 месеца

на газ и бензин и превъртяла 5,6 метра, по тъпо извинение не бях чувала никога до сега, значи ли , че всички на газ и бензин при паркиране въртят гумите, много добре са направили, че са и взели книжката на тая ***.

96

Така е ..

преди 3 месеца

Разкатават невинна жена. Кортеж с пусната синя лампа до двора на КАТ... Само дето не са извикали жандармерия.Явно жената е била много ядосана и врътнали малко гумите , голяма работа. Това не е дрифт, а изблик на яд.Куките не падат по гръб. Сега искали психотест.Съд до дупка.

95

Анонимен

преди 3 месеца

България, страната на невероятните възможности.

94

Наблюдател

преди 3 месеца

" Ооо, Марияна, Марияна, ай лов ю соу мач "

93

Анонимен

преди 3 месеца

Всеки начинаещ юрист трябва да зададе въпроса - направен ли е полеви тест на жената и какъв е резултата? Ако е отрицателен, на какво основание е арестувана? Ако е положителен, защо първо не е заведена в медицинско учреждение за кръвна проба, което се явява като обективно трето лице в случая. Намерили пред кого да се правят на мъже, поне не са я пребили с ритници, както този в стара Загора

92

Анонимен

преди 3 месеца

Към журналята - няма нужда да преписвате едно към едно каквото контролирано са ви подали от КАТ, още повече съдът е приел обратното. Ако жената е със стара газова уредба и да превключи от бензин на газ трябва наистина да подаде газ, което ушевците им е дало повод да обявят че дрифтира.

91

Анонимен

преди 3 месеца

Един съвет - на приказките на полицаи, особено катаджии не вярвайте и нищо не подписвайте без внимателно да сте прочели съдържанието. Дори да ви изнудват. Ако знаете, че не сте употрябявали алкохол имате право да откажете какъвто и да е тест в КАТ, единствено в медицинско заведение, където вероятността е по-малка вероятността да бъдат фалшифицирани резултатите

90

Анонимен

преди 3 месеца

Кой точно е направил пътно нарушение? Нейните думи , срещу думите на едни корумпирани катаджии, които както се вижда от статията още в началото са се заяли с нея , за да я карат да прави тестове за алкохол и какво ли още не и то в КАТ. След което са в излъгали да подпише някакво признание с обещанието че ще и върнат книжката. Да ги съди тия мърльовци по ЗОДО

89

мосю конспираторЕ

преди 3 месеца

До Свободно време?вътре в двора на кат не е част от пътната мрежа и не важат пътните правила и наказанията за тях - води се частна собственост - сиреч ненужна форма на проява на злоупотреба със служебна власт която ще падне във всеки съд.... много писане за нищо

88

Дрогирани и пияни

преди 3 месеца

не могат да шофират. Ама излиза, че л.удите, пардон, лицата със специфични психиатрични потребности могат, ама ако не си пият хапчетата? Което влошава състоянието им? Толкова ли не могат да седнат на една маса шефът на "Св. Наум" и шефът на КАТ и да намерят решение? Един чист пред дрегера, но с психоза не бивада шофира, естествено.

87

Анонимен

преди 3 месеца

До Свободно време? Тестът й за наркотици е отрицателен. Прочети още веднъж статията. Куките са решили да се правят на мъже.

86

Свободно време?

преди 3 месеца

Тази статия трябва да е в категория Крими, а не в свободно време. Каква формула 1, какви 5 лева. Тази е направила пътно нарушение ВЪТРЕ В ДВОРА НА КАТ. Представяте ли си колко е била дрогирана?

85

ти да видиш

преди 3 месеца

Дрифт с предно предаване НЯМА - изнервили са я на макс с опитите да я обвинят в нещо, загубила си е времето и нервите и като си е тръгвала e изпилила гумите на първа... голям праз - това не е нарушение на никакви правила - ако има правило да не пребоксуваш на първа моля да ме поправите - на всеки светофар има явно нарушители...

84

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 88Гробница е тракащ, смрадлив дизел

83

Анонимен

преди 3 месеца

Жената е с биполярно разстройство, изобщо не е добре за нея да шофира както и за останалите особено ако взима и медикаменти.