69

Zидиоти

преди 3 месеца

събрали 280 000 подписа за котка, а че загинаха и бяха осакатени над милион в Украйна МЪЛЧАТ катоБИТИзадници

68

toti

преди 3 месеца

86г затова че пушехме в коридора се сбихме с кондуктора..тия са откачени,нямате си идея на какво ще попаднете без да знаете от каде ще ви дойде!!

67

offff

преди 3 месеца

Даже няма да го прочета КОНЯ... Още чакам да няма топла вода в Европата ....

66

Анонимен

преди 3 месеца

Пътникът, който вероятно е бил заспал, защото е бил прекомерно пиян, е съобщил на персонала във влака, че котката липсва, чак 10 часа след потеглянето от Киров.

65

Факт

преди 3 месеца

На тези им дадохме писменост и православие,но пак си останаха диваци!

64

Анонимен

преди 3 месеца

при капитализма в Русие е така който няма билет - вън да си е купила електронен

63

Ахах

преди 3 месеца

Кой е пробвал как е в Бегето с домашен любимец :(

62

Дб/ПП Роми

преди 3 месеца

Ромовете редовно Трепят пенсионери в Европейска България но Евроатлантиците се загрижили за живота на Руската котка видиш ли. Не народ а Мъ.ша

61

До Анонимен 57

преди 3 месеца

Ако всичко е така, както си го описал, значи кондукторката е много виновна. Щом вагонът е бил за пътници, придружени от домашни любимци, значи е трябвало да предположи, че котката е на някого. Питала била, ама нали е възможно собственикът да е във вагон-ресторанта, до тоалетната или да е слязъл на перона да си купи нещо? Виновни са и родителите, защото не са се намесили, виждайки, че децата им посягат на чужда собственост.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Пацаны не извиняются

59

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 34:Тогава не си купувай билет за вагон, определен специално за пътници, превозващи домашни животни, както е било в случая, но от "професионално" написаната статия не стана ясно.

58

Анонимен

преди 3 месеца

Статията е изключително повърхностно написана, колкото да се отбие номера. Нищо не става ясно от нея!

57

Анонимен

преди 3 месеца

Било е открито углавно дело, което после е било закрито. Обществеността настоява да се възбуди ново углавно дело, което по закон я лишава до 5 години от свобода. Затова е инициирана петиция, коато за два дена е събрала вече близо 300 000 подписа. Най-мерзкото в случая е, че когато хората пишат с критики на кондукторката в социалните мрежи, тя отговаря снасмешка. Де факто, тя е злоупотребила със служебното си положение, изхвърляйки редовен пътник с билет. Даже не е поднесла публично извинение!

56

Анонимен

преди 3 месеца

1. Котарака е имал билет.2. Собственика го е превозвал в клетка за животни.3. Пътували са въввагон за хора с животни4. Собственика е пътувал повече от 10 часа, уморен е заспал. Във вагона са пътували и деца и родителите си. Децата са отворили клетката, животното е излязло. Родителите не са се намесили.5. Кондукторката го е изхвърлила на гарата на -30 С, слязла е от влака, погледнала е под него го е било там. Затворила е вратата. ИМА ЗАПИС!6. Животноно е било след операция.

55

Анонимен

преди 3 месеца

От текста не можах да разбера дали кондукторката е изхвърлила котката докато влакът е бил на гарата или я е изхвърлила в движение. Ако е направила второто, значи е много виновна. Няма гаранция, че изхвърлено в движение от влак малко зверче ще успее да се приземи успешно без да пострада. Все пак фактът, че стотици хора са се включили доброволно в търсенето на котката, говори добре за руснаците.

54

Анонимен

преди 3 месеца

Който има домашен любимец е длъжен да носи отговорност за него. Котаракът е можел да слезе от влака на някоя гара през тези 10 часа, докато стопанинът му спи. Жалко за животинчето.

53

Лицемерие!

преди 3 месеца

Голям плач за котка, там където човекът е без значение!

52

Извода

преди 3 месеца

Котките не могат да летят при минус двайсет.

51

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 52. Помагаха ли ти докато измислиш тва генялно нещо ? Глеам си ентелект отвсейде.

50

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 50. Глей да не ти се затапи сляпото черво от злоба бе успелия интелигент.