32

ТАЗ НЕ Е ДУПКА

преди 5 месеца

ОТ ПЛАТФОРМАТА ЗА ГРАМОТНОСТ КАК СЕ ПИШЕ ЗАЯВЯВАТ, ЧЕ ПОРАДИ ПЕЧАТНА ГРЕШКА Е ДОПУСНАТА ДОСАДНА ГРЕШКА И ПОРАДИ ТОВА НАПИСАНОТО "СГЛОБКАТА" ТРЯБВА ДА СЕ ЧЕТЕ КАТО "ЗЛОБКАТА"!!! ОЩЕ ЕДИН ПЪТ СЕ ИЗВИНЯВАМЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО!

31

Анонимен

преди 5 месеца

думите са "ала-бала" за държавата и "тинтири-минтири" за "великия" писач и "дрън-дрън" за моноспектакълджийщината.

30

Всъщност

преди 5 месеца

КС, Деса и член.

29

Хейт

преди 5 месеца

Радваме се, че журналистчетата си създавате собствени пропагандни постулати, които после сами си анализирате. Няма лошо, важното е да имате някаква работа. Само не очаквайте да ги четем, разбира се.

28

Анонимен

преди 5 месеца

"народен съд" и " смъртна присъда" ще за следващата година.

27

Анонимен

преди 5 месеца

Защо няма-руска ракета! И-мръсно джудже?

26

Изк интелект

преди 5 месеца

Вън наглите окраинци!

25

класацията е

преди 5 месеца

Апотеоз на безсмислието.

24

Анонимен

преди 5 месеца

Това са пълни дивотии.Господинов стана за смях.

23

Василев

преди 5 месеца

Думите на годината са корупция ,посредственост и фалшиви новини!Вие сте валат селяни прости!Агент Джина Рамбалджи!ЦРУ!!!

22

Беновска пипа

преди 5 месеца

Все модерни неща! Един политически коректен автор, една неморална коалиция и интелекта на машините ... и нищо за хората.

21

Анонимен

преди 5 месеца

Защо се налагат тия сложни думи- времеубежище, бомбоубежище, кафепиене, бебеправене...? Някой се мисли за оригинален ли? Тия думички са по руски образец, в руския език се използват често думи, състоящи се от 2-3 съществителни имена. Такава сбирщина не е характерна за Бг език.

20

Анонимен

преди 5 месеца

Поради липса на естествен интелект, думите на годината са изкуствен интелект.

19

Анонимен

преди 5 месеца

До 43:Ей такива нацисти каквито и тук се завъдиха.По улиците на София се разхождат с пречупени кръстове.Зарибяват ги с наркотици на футболни мачове като ги хипнотизират без тяхно знание и позволение докато са под въздействието на дрогата.После бълнуват Хитлер и комунисти на всеки километър.Като дръпнат една трева всички им се виждат червени.През 60-те от СеРеУ са си правили експерименти как св примива мозък,а сега го прилагат,за да има войни и да си продават оръжията.

18

НЕ

преди 5 месеца

НЕ! Думата е "ПАК казвам...!" в речника на всички политици.

17

Ст.Чилингиров-младши

преди 5 месеца

От година насам хора, които са прочели десет пъти по-малко книги от мен, ми обясняват какво велико нещо било времеубежището на онзи човечец с похотлливата селска физиономия, замислих се, да не би да греша, в БИЛЛА, до тоалетната хартия има щандче с книги, и там се накрипило времеубежището, прелиствах, прелиствах, и през ум не ми мина да го купя това.

16

до 41

преди 5 месеца

Не питай какви комунисти 24-та, питай оня собственика на прошия с име на женски полов орган какви нацисти го гонят 24-та год. Вие комунистите са много елементарни частици.

15

Анонимен

преди 5 месеца

До 36:Кви комунисти през 2024-та?Комунисти няма от 89-та.Ти вече си изкрейзил и без комунисти хаха.Тази дъма "времеубежище" никой не я споменавал.Нещо ви се е бъгнало проучването.

14

АнонимеН

преди 5 месеца

НАПЪЛНО МАНИПУЛИРАНИ РЕЗУЛТАТИ!! ВСЕ ОЩЕ ХОРАТА НЕ ДАВАТ И 5 ПАРИ ЗА ИЗКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ ЩОТО ОЩЕ ТАКЪВ РЕАЛНО НЯМА!!!! ТАКА МОЖЕМ ДА ПРАВИМ ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ ПОБЕДИТЕЛ ВСЯКА ГОДИНА!! ЦЕЛТА Е ДА НЕ Е СГЛОБКА, ЧЕ ДА СЕ МАЗНЯТ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ С КОИТО СА СВЪРЗАНИ ОТ ПРОУЧВАНЕТО

13

Анонимен

преди 5 месеца

Aма че важна информация! Направо за CNN сте. Ето во още една важна дума на годината - Мисирка