100

Анонимен

преди 3 месеца

Много е тъжно за Америка, че избора им е Тръмп или Байдън, все е зле. Докараха до нашия път без изход. Да няма за кого да гласуваш.

99

Един

преди 3 месеца

До Малко за политикаНе можеха да спрат войната, защото ЕС се командва от САЩ, а войната е дело на САЩ.

98

Анонимен

преди 3 месеца

Опасявам се, че нас ще ни разпределят към Русия когато всичко свърши. И тук ще стане Северна Корея. Понеже руснаците знаят, че в днешно време младите хора могат да бъдат държани в подчинение само чрез терор и тотална изолация от останалия свят. Който може да бяга навън още сега, после тук ще целува сърпа и *** до края на живота си.

97

Малко за политика

преди 3 месеца

Европейският съюз можеше да бъде посредник за спиране на войната в Украйна. Но вместо това, ЕС застана изцяло на едната страна в конфликта и до ден днешен помага за продължаване на войната. Но ако Тръмп спечели изборите и оттегли подкрепата на САЩ, тогава войната ще трябва да завърши с мир, сключен не по исканията на Украйна, а по условията на Русия. И това е "ужасът" за Барозу, Урсула, Макрон, Шулц и дружинка: Как ще обяснят на украинците защо помагаха за продължаване а не за край на войната.

96

Анонимен

преди 3 месеца

И в България завръщане на Тръмп че е ужасяващо ,нали се сещате кой ще засегне

95

обикновен европеец

преди 3 месеца

От кога мнението на шепа продажни брюкселски зелки минава под знака на "всички европейци" и "Европа"!? Единственото, което повечето европейски граждани искат, е САЩ да ги оставят на мира и да не подклаждат повече войни на континента. С такива "приятели", врагове не ни трябват.

94

Анонимен

преди 3 месеца

Да му мислят сглобените поклонници на рогатия. Съвсем скоро ще обърнат палачинката.

93

Анонимен

преди 3 месеца

Дезинформация

92

Тръмп

преди 3 месеца

Тръмп е единствения президент на сащ в близкото минало, който е спрял война и не е започнал нова! Не виждам причина да ни е страх от него? Или "европейците" се притесняват, защото Байдън ги изпрати на война и сега вече го няма да ги пази?

91

Тон

преди 3 месеца

Перспективата е много позитивна!

90

Цонко

преди 3 месеца

Все повече се уверявам, че тук пишат "високоинтелигенти" хора. Тръмп какво бил казал... Думите на Тръмп са толкова достоверни, колкото на Йети - леденият човек. Отделно ЕС въобще не трябва да гледа САЩ, ами да си направи армия, която да респектира пияниците в Кремъл, та дори когато са на няколко водки, сериозно да се замислят за нападение над която и да е мирна държава. Не харесвам САЩ, нито управлението им, но колкото България е по-далеч от Русия, толкова по-добре.

89

ще треперят я

преди 3 месеца

Защото на фона на тия измислени "професионални политици" Тръмп ,който е мениджър и си действа като такъв направо им разказва играта!

88

Анонимен

преди 3 месеца

Континентът е обхванат от остър страх ... Вместо да ви е страх, защитавайте интересите си.... Другия път като ви кажат че е политически коректно да купувате скъпо вместо евтино - замислете се. Разкарайте бюрократите от Брюксел особено тия които висят там от години. Всички бюрократи да бъдат назначавани за не повече от 5 години. Иначе те се продават - кой на изток, кой на запад.... И вие дуате ... хахахх

87

мак

преди 3 месеца

Оставете човека да харесва когото си иска, а американците да си изберат когото си искат. Стига сте плашили, с путин, с тръмп, ким, орбан. Не плашите само с дядо и зеления, които искат войната да продължи.

86

не може да бъде!

преди 3 месеца

Считам,че ако европейците считат тази перспектива за леко ужасяваща,трябва да се замислят за собствената си ужасност или да отидат на психиатър.Тръмп печели все повече симпатии не толкова заради собствената си личност,а за това как изглежда на фона на Байдън и неговия без преувеличение макартистки режим.Какъвто и да е Тръмп той е подложен на преследване в макартистки стил и се бори,макар и доста стар, енергично,с жизненост,с нормални човешки аргументи-на фона на полуживия Байдън!

85

Анонимен

преди 3 месеца

Трумп каза че ще извади САЩ от нато . Той каза също че - ЕС е вреден колкото Китай но е по малък от него . Това са все думи на Тръмп . ЕС ту и нато трябва да ги няма за да се промени нещо . Ако САЩ не са в нато кой ще ни пази ? Нали нато щеше да ни пази ? Ако го няма ,,членството за усвояване без конкурси,, Кво ще стане с политическия бизнес ?

84

Христо Христов

преди 3 месеца

Либералите си искат чехкинята Нулънд да ги ф'ъ'к ва, както им каза още преди 9-10 години.

83

Анонимен

преди 3 месеца

Памперса няма да миряса докато не набута цяла източна Европа във войната. Дано да изберат Тръмп, иначе ни чака война в която ще умираме за американски интереси.

82

Онзи

преди 3 месеца

На коя част от Европа? На лилавата ли? Да, пукат се от яд. Всички здраво мислещи нямаме търпение.

81

Анонимен

преди 3 месеца

На Дони е поставен ултиматум от Великобритания Германия, Франция и Канада на срещата с републиканската партия миналата седмица, че ако републиканците изоставят Украйна сама срещу Русия изброените държави ще изоставят САЩ сами да се оправят с Китай при нападение над Тайван.