13

Анонимен

преди 3 месеца

Гнуссен стадион на престъпен к криминален клуб ! Отбора на режима . Отбора на съдиите и УЕФА ! Испанското е поррнно !!!

12

С ХАЗАРТА ,КАК?

преди 3 месеца

С ХАЗАРТА ФУТБОЛА СТАНА ПОДКУПЕН В ЦЕЛИЯ СВЯТ!!! Футбола стана нагласен, като политиката на Запада една кръгла нула!! Общо взето бизнеса за елита да върви!!!

11

Чоко

преди 3 месеца

Преди 7-8 години посетих Камп Ноу. Тогава входа беше 17 евро. Имаше повече хора да разглеждат стадиона, музея и фен шопа отколкото на мач от Ефбетлига. Не знам някой да извади пари да разгледа бившата Народна армия или Герена, да не говорим за бижуто Васил Левски. Пълна трагедия.

10

Анонимен

преди 3 месеца

За какъв футбол говорите,като в световен мащаб е една перачница и едни залози?Спорт,неее,машина за пари.Няма я тръпката,която ни правеше щуpи фенове на някой отбор.Комерс.

9

Обективен

преди 3 месеца

В България футболът се издържа от политика и нагласени мачове... Не сме футболна страна и сме чуждопоклонници, тъй че няма други опции.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Въпросните клубни стадиони ще генерират мижави приходи ако мафията (ФИФА/УЕФА) не си получи таксата спокойствие.

7

Анонимен

преди 3 месеца

До 7 вече няма проблем с осветелнието, монтираха прожектори зад вратите и целите козирки, едва ли ще построят друг като него скоро в България.

6

бг смешки 2

преди 3 месеца

ОТ КЪДЕ ДА ГИ ИМА като в БГ 34 години само краде и руши !

5

Анонимен

преди 3 месеца

В България днес няма съвременни стадиони. Има един в Пловдив, който има проблем с осветлението и един в Разград.

4

Анонимен

преди 3 месеца

До Влезте в нета .... Там където има кой да купува , там има пазар , там има и кчествена стока ! Как очакваш да има в България нещо , като няма хора които да купуват ? На стадионите в България ходят ( с малки изключения ) предимно дрогирани и пияни откачалници !

3

Анонимен

преди 3 месеца

Заради парите, футбола вече не носи удоволствие, той стана някакво хулиганско джамбуре. Агитки отиват като на война и след срещите става апокалиптично, но едни хора стават все по-богати и никой нищо не прави за да се спре безумието.

2

УНИЖАВАМ русофили

преди 3 месеца

Най-големият ахилес на Серия А. 100-годишни футболни арени, които в 99% са общинска собственост и непригодни за нищо различно от футбол и докарващи минимални приходи на клубовете. Италия, една от най-даровитите футболни държави, които не знаят как да правят бизнес с футбол.... поне в тениса изградиха бази и структури и излязоха от миманса, като дори имат страхотно поколение млади играчи и настоящи носители на Купа Дейвис. Във футбола всичко е на самотек обаче...

1

Анонимен

преди 3 месеца

Това е "официаллната причина", за стадиони за стотици милиони, а вече отиваме и към милиарди. Неофицалната е, че свеки долар инвестиран в този стадион, докатоклубът е на ниво, повиша оценката на компаняята, която всъщност е отбора с по десет долара, което помага за пред банки, но най-вече за пред фондове и прочие, които може би искат да изръсят 200-300 милиончета в отбора тая година, още толкова догодина, още толкова по-догодина, а после има и други инвеститори ... Всичкото е за едни пари ...