29

Анонимен

преди 3 месеца

Хамас са администраторите на Газа,понеже няма Палестиска държава.Хизбула са влиятелни в Северната Банката,но нямат общо с Хамас.Твърдението,че са свъзани с Иран,има една единствена цел,да бъде ударен Иран с ядрено оръжие.Затова е и войната в Газа и срещу Палестина.Светът е на"крачка"от ядрена война.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Не вярващите в БОГ,твърдят,че те са БОГОИЗБРАНИ от НЕГО.Оксиморон.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Ако никой не ги гледа, евреите ще изтребят палестинците в Газа. После няма да имат никакви проблеми с тях.

26

Моше=ник

преди 3 месеца

Тука има един изкуфял пише разни глупости. Разрравя че бог им завещал на Исраел тези земи. Завещанието обаче не иска да ни го покаже. Дори и така да е било, кланяйки се на златния телец, приятелчетата с кастроните на главите са развали сделката. Толкоз! Тези *** не са божи народ.

25

Бог ще въздаде на ПА

преди 3 месеца

До 25 За такива неморални про-нацистки про-палестински, антисемитски злодеи като теб и продалите се на дявола за ООН милиони подкупи ислямски арабски терористи, лъжливо нар.Палестинци, чиито престъпни цели са да отвличат изнасилват, окупират, ограбят, убиват все повече чужди земи, жени, деца, цели народи, дори и Божия избран свят народ Израел, трябва да знаят че Хитлер като всички антисемити е бил обсебен от дявола корумпиран масов убиец лъжец клеветник, крадец и плащат вечно в ада за всяко зло

24

Антисемити=Сатанисти

преди 3 месеца

Ивица Газа, Юдея Самария са част от Израелска свята земя дадена от Бог само не Еврейския народ за вечно наследство.Така че всички антисемити като нацисти, комунисти, ислямисти и др.терористи вкл. ООН про-терористи са безбожни расисти, измамни клеветници, корумпирани ненаситни крадци и масови убийци, нелегални окупатори,,престъпници срещу човечеството, правосъдието, мира и врагове на 1! истински Бог на Израел.За.злите антисемитски дела, ислямските терористи "Палестинци" са под Божия гняв и съд.

23

Ислямисти=терористи

преди 3 месеца

Ивицата Газа, Западен бряг на р.Йордан и др Еврейски земи са незаконно окупирани, постоянно тероризирани от престъпни групи на ислямски арабски терористични режими като Иран като Хизбула Хамас ООП Джихад АлКайда от Египет Сирия Ливан Турция Ирак и др.обединени в престъпен съюз Палестинска Автономия с дяволски цели да заколят, ограбват и погубят не-мюсулманските народи като Израел САЩ ЕС и затова ПА трябва да бъде осъдена унищожена забранена, а арабите трябва да експулсирани само в Арабия с Мека

22

Анонимен

преди 3 месеца

Целта на Хитлер е била да изгони евреите в Америка, а не да ги унищожава.

21

Анонимен

преди 3 месеца

В статията пише,че гледали на света като игра на "Риск" и искали да отрежат главата на Иран предварително.Всички твърдения се основават на предположения без факти.Ама това не ви е онлайн игра!Пак някакви геймъри са писали фантазии!Това е реален живот,не може после да има рестарт и загиват невинни!Това,което се предлага е всъщност да се почне Трета Световна Война.А бре добре ли сте?!

20

Petar

преди 3 месеца

Хитлер е трябвало да избие Евреите до един и сега нямаше да има проблева с Палестинците.

19

Тео до мислител

преди 3 месеца

Много добре звучи, но за съжаление е в сферата на добрите пожелания. Коренът на злото там е религията. Палестинците са имали нещастието да бъдат на земята, където дядото с гегата я е бучнал в пустинята, и е рекал - тук е ханаан, пък било то преди 5000 години. Евреите имат нещастието Аллах да праща факсове на ВСИЧКИ араби, че в Йерусалим ще има битки, докато не стане мюсюлмански. На края ще си направят една радиоактивна пустиня и ще се кротнат. Дано разберат корена на злото!

18

мислител

преди 3 месеца

Мисля си, че две отделни палестински държави, и Израел, общо три, е по-удобният и по-лесен вариант за всички. той ще отразява най-точно реалността. Едната ще бъде Газа, със столица в нея самата, другата ще бъде Палестина със столица в Рамала, и Израел със своята си столица. Газа подобно на Андора няма да има собствена армия, но ще бъде защитавана от Египет и от Израел едновременно, както Андора от Франция и Испания. С помощите ,които получават, ще бъде доста добре средиземноморски държави..

17

Анонимен

преди 3 месеца

До до 18...Да бяха мислили по рано..... не да гласуват за Хамас...ето до къде ги докара....

16

Анонимен

преди 3 месеца

Индийския стоманоляр,Тата,в Англия освобождава 3 000 работици и закрива завода си за стомана в Англия.Аселор Митал,друг индииски производство на стомана в Италия,ще закрие завода си в Италия и съответно ще съкрати хиляди работици.Вероятно и двата индииски стоманодобивни завода на индииците ще бъдат"преместени в САЩ,поради"зелния преход"вЕвропа и заради милионите,които ще трябва да плащат в ЕС по квотите за замърсяването.Най-болезнено е когато "приятел"ти забие нож в гърбът.

15

до 18

преди 3 месеца

Ти гледаш ли какво става в Газа?Хиляди убити и осакатени,обгорени деца ,всичко разрушено.нама вода и храна,няма медикаменти.Ада е там!

14

Анонимен

преди 3 месеца

Евреи или палестинци, все едно, всички имат право на свободен и нормален живот, на родина, още повече че единият народ е изживял ужаса при Хитлер и е доста страдал и не бива да допуска това и за себе си и за палестинците.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Целта на близкоизточния конфликт е Израел да"удари"Иран с ядрено оръжие.И така да започне третата световна.Шолц каза,че Израел е финансирал най-реакционото крило на Хамас за да извърши нападението на7-ми октомвриТ.е. войната срещу Газа започна с провокация от страна на Хамас,но всъщност Израел отдавна мечтаеше за такава провокация,за да оправдае войната си срещу Палестинците и да предизвика Иран.А"мозъкът"на операцията срещу Хамас,всъщност еЦРУ.Но има и непредвидени обстоятелства.

12

локви кръв

преди 3 месеца

и разбити глави на бабички които продават семки на пазара. Целият неделен пазар в Донецк е в кръв, укротерористите обстрелват с артилерия, 25 убити от които 2 деца. Планирано и целенасочено обстрелваха пазара когато е най-оживен, никакви военни и стратегически цели, единствената цел - да убиват цивилни.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Укротерористите колко деца избиха в Донбас?

10

Анонимен

преди 3 месеца

анонимен ***, всички тези, които изброяваш не могат да се мерят с варварството, кръвожадността и зверствата, доказани във времето, сега наричани демократични ценности, на приятелите ти хамериканци, плюс атлантическите им партньори, . Та затова не копейките, а всички нормални хора, са против тях, а не фенове на Русия, Северна Корея и пр.