53

Анонимен

преди 3 месеца

Напълно в унисон с поговорката: Га**Щ*и няма,гайда иска! Няма линейки,лекари,мед.сестри,акушерки,кувьози,животоспасяващи лекарства,болници в провинцията,аптеки по селата,ама хвърчилки уж ще има! Ясно е,че отново каруцата е поставена пред коня,само дето още не е ясно в кои джобове ще се търкулнат едни тлъсти комисиони!

52

Анонимен

преди 3 месеца

Ура! Да живей! Първият ни медицински хеликоптер! Доживехме! Сал дет не пише на 31.01 коя година!

51

SHEFA

преди 3 месеца

ОТ 35 ГОДИНИ ВСЕ СМЕ НА ФИНАЛНАТА ПРАВА- АЗ ЗА 35 Г КУПИХ 2 ЧАСТНИ ХИЛИКОПТЕРА

50

Анонимен

преди 3 месеца

Ние и Ф-16-тките чакаме. Чакамеее, чакаме и все недочакваме.

49

Анонимен

преди 3 месеца

да не си мислите че ще спасяват *** и пульо с тези хеликоптери, правят го за богатите и влиятелните хора, "нашите хора" другите ще си мрът...

48

Айде бе

преди 3 месеца

Хеликоптера ще закъснее малко , защото има проблеми с комуникацията на Марс ! Така че докато възтановят комуникацията , и докато долети от Марс до Земята ще закъснее известно време , но нас това не ни смущава , ние сме свикнали да чакаме !

47

читалище заря

преди 3 месеца

само изречението "организирале сме процес по създаване на временни..." може да подскаже на непредубеден човек колко големо менте ще е тая сделка.

46

IQ 3.14

преди 3 месеца

въпроса е, дали ще дойдат всичките осем, или ще покажат първия по телевизора, после ще го пратят в терем да го "ремонтират" а останалите - куче влачи рейс

45

Анонимен

преди 3 месеца

Евгений Дайнов

44

Анонимен

преди 3 месеца

Първият уредник на посткомунистическият музей ще бъде върлият комунист-алкохолик Евгений Дойнов.

43

Анонимен

преди 3 месеца

И за F-16ките сме на финалната права. Първият самолет ще дойде 2075г. на първи януари, като музеен експонат за музея на пост комунистическото изкуство в България през най-мракобесният период в историята ни през годините на управление на Тиквун, Шиши и лакеите им от ПП,ДБ, СДС.

42

Лекар

преди 3 месеца

В коя кръчма го чакате ?

41

Арменчето

преди 3 месеца

А братята ромеи.ще го ползават ли?НЕ плащат ни вода ни ток ни здравни...а укрите дето не си плащат и билета в Варна в градския траспорт?

40

Ddd

преди 3 месеца

Като кацне хеликоптера два пъти във факултето и като хапне пилота малко кютек, и дотук беше.

39

Ерго

преди 3 месеца

Май верно вече сме на финалната права. Как от над 9 милиона население в България през 1989,днес сме под 6 милиона?Трудно е за разбиране! Не ни стигат снегорини,работещи, пенсионери,специалисти,експерти, врачки,ученици,влакове,релси,заводи, пътища,хеликоптери,самолети,подводни ци,паметници и политици! Крадците са много в тази България! Крадците!

38

4

преди 3 месеца

За Сливен добре-там само ромките раждат и то с много ментални !По цял ден ще си чешат м,дите още едни хрантутници!Абе ей,т,пири,в селата няма кой да ражда , а в градовете има навсякъде хирургии и родилни!Видяла жабата...!

37

Лорен

преди 3 месеца

Чакаме нещо,дето никой не го виждал. Гол като пушка М -16,от НАТО .За оборудването ще плащаме още...2 год. Много шум за нищо,по български! Нека да получим първият за 1 април, у нас всичко е лъжа,за последно и до утре!

36

шмatka

преди 3 месеца

Чакайте,'чакайте и Годо ще дойде!

35

Анонимен

преди 3 месеца

Много ревове от хора за които авиацията е нещо напълно неизвестно и не мой да биде въпреки че ползва самолет когат му се наложи. Не ми е ясно защо народа получи атака в сляпото чирво кат чуй за хеликоптери..

34

Анонимен

преди 3 месеца

Спомням си по времето на Социализма имаше много Медицински Хеликоптери за Управляващата народа партия - БКП и един комунист - партиец.... какво е правил не се знае но извикал Медицинския Хеликоптер по телефона да дойде да му помогне бързо, понеже щял да забременее. Не се знае как но така било! Хелокоптера закъснял понеже обслужвал друг партиез да не забременее и накрая като го взели го закарали с хеликопера в Родилното Отделение на Партията и там родил следващия партиен Баджанак!