136

Айде бе!

преди 3 месеца

Тоя е от герб - вероятно мисли, че е нормално да говори лъжи, щом е в защита на "своите", но не е. А "сайта" днес.бг - защо цитирате това, без да кажете, че е цитат поне? Знаете ли, че така подвеждате хората? Знаете ли, че това, което въпросният е казал е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО? Знаете ли, че преди години предния президент направи прецедент и вече се знае какво става в такава ситуация и НЕ, не е както казва този! Знаете ли, че сте съучастници в ПРЕСТЪПЛЕНИЕ с тази статия! НЕ ВСЪПВАТ В ДЛЪЖНОСТ!

135

Ю. Славков

преди 3 месеца

Въпросът за влизане в еврозоната, Шенген и т.н. изобщо не се свежда само до дълга и пореден брой бюджети. Изключително важно и актуално в момента е ПРАНЕТО НА ПАРИ. България е един своеобразен рекордьор в тази област. Възможно ли е Д. Главчев да е председател на Сметната палата, а да не е чул нищо за умишления фалит на КТБ и предназначената за фалит РАЙФАЙЗЕНБАНК БЪЛГАРИЯ? Нека се поинтересува какво направиха българските перачи на пари най-вече в Австрия, Мароко и Дубай.

134

Ами

преди 3 месеца

Главандур, откъде изпълзяхте ? Що за самозвани, самонадеяни и продажни хорица се уредиха да ни управляват в нарушение на правни норми, закони... Що ги търпим още? Накипя ни яко !

133

Тон

преди 3 месеца

На всички вече ни е ясно ,че за вас закони и правила няма,променяте закони за да се оправдаете ,но и вашия час ще настъпи,престъпници народни!

132

Анонимен

преди 3 месеца

Мафията герб управлява,не се заблуждавайте! Ппдб дпс, всичко е парлама!бб раздава порциите!

131

ДДС

преди 3 месеца

И МАЛКИТЕ ДЕЦА В БЪЛГАРИЯ РАЗБРАХА ЧЕ СТАРШИНА РАДЕВ Е САМО ФИГУРАНТ И КА...ВАЛ

130

Ангелина

преди 3 месеца

До Анонимен под номер 125 - Точно така!!! Не е късно това да се случи на "ирландската пастирка" с настояща "обвивка " и кодово име "Плевнелиев" - в този живот .Явно от периода си на "пастирка" е променил само "формата си " ,но не и "съдържанието" ,макар да подозирам ,че през "онзи си период" - минал е бил по- полезен за хората ,от настоящето му пребиваване на Земята ,където е "полезен" само на "Десито" в момента. Хубаво е ,че най- накрая се "събра" със себеподобна на него.

129

Тон

преди 3 месеца

Чувствам скоро как зглобката ще бъде бита с камъни !

128

СМЕХ...

преди 3 месеца

Нема лабаво за Рундю..!

127

Сметкопланов

преди 3 месеца

И този счетоводител започна да разбира от Конституцията.

126

Анонимен

преди 3 месеца

С Ала бала май всичко става.

125

Анонимен

преди 3 месеца

"Превратаджията Радев" - Време е, да почнат да се водят дела за клевета срещу такива, като теб.

124

Анонимен

преди 3 месеца

Т.е. трябва оная жена, бившият президент, да поднесе почетни извинения на една съдийка, която сега може да го съди за пропуснатите зпалати за ВСИЧКИТЕ си години, които изтърва с К.С. ... Хи хи хиии сладко сладкооо!

123

Николай Стоименов

преди 3 месеца

То самото име говори Главчо

122

Някои

преди 3 месеца

...май забравят, че Борисов и ГЕРБ са с най-голямо доверие в българският избирател! И то при избори правени при тандема Радев-Мадуро ! Така че, нормално е да дават насока на политиката ни! Превратаджията Радев го видяхме,какво направи със държавата, за последните три години!

121

Анонимен

преди 3 месеца

Тикво дърта,кой ти иска мнението?

120

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен , к.135 Как се е държала Атанасова в психодиспансера за управляващите НС няма значение. Важното е, че ПП, ГЕРБ и ДПС имат абсолютно мнозинство и каквото ББ и Пеевски кажат, това се изпълнява. Боце каза на Д.Атанасова да освободи поста председател на ПГ на ДПС,тя веднага изпълни нареждането и беше й осигурено място в КС за срок 9 години. Пътят й за връщане в ГЕРБ обаче е отрязан. ББ и Пеевски да не разчитат, че ще векуват в НС. Законът Магнитски удари Шиши, може да стигне и ББ

119

Анонимен

преди 3 месеца

ЗАлюскан гербер, един от ближните на Милиционер Боце, на същото ниво като него по поведение в обществото и култура на общуване. Същата тази 'култура' показа като предсдател на НС и се наложи да подаде оставка. Ако и в Сметната палата е показал тази своя култура, халал да е на наговите служители. Има на кого да се метне: ББ се държи не особено сдържано, а откакто се събра с Пеевски прекрачи всякакви граници на приличие и възпитание. Двамата смятат, че България е тяхна и се държат като еничери.

118

Анонимен

преди 3 месеца

Тия срам нямат.

117

Анонимен

преди 3 месеца

Това е физиономия на див садист-човекоядец...