46

Анонимен

преди 4 месеца

Защо давате трибуна на една изкуфяла лейка и даже го наричате генерал? Този и като действащ беше пълна пародия, срам за един военен , както повечето даващи мнение в този сайт !

45

Анонимен

преди 4 месеца

Аз пък прочетох, без да искам, вместо национални нужди, че е поредния робски данък, който ще внесем на сащ и че и тукашните колониални власти назначени от посолството, също ще намажат.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Хусите разказват играта на прехваленото НАТО. Ония как си се бяха настанили н Сирия да си точат нефтец и И хусите им размазаха някобко базички, па почнаха да бягат като в афганистан. Националните ни нужда са да се пазим от американците като от чумави. АА защо поне от кумува срама не споменахте, че докато половин свят страда от недостиг на енергийни ресурси. Американците се натресоха в арктика и да си грабят ресурси, позовавайки се на клауза, която не са ретифицирали.Наште дружки ненаситни.

43

Анонимен

преди 4 месеца

За какви нужди?.И не забравяйте тоалетна хартия

42

Трагедия

преди 4 месеца

Няма болници , няма лекари - всичко е в тотална катастрофа и тук някакви наливат парите на хората в - бтр и бази самолети на 40 г

41

Анонимен

преди 4 месеца

Съби да каже има ли сериозно притеснение в отановското ръководство, че ако бай Дончо спечели изборите след 10 месеца, Пиндостан ще напусне редиците на отан и българските отановци ще окапят като зрели круши?

40

Фокстрот

преди 4 месеца

Ние добловолно си оставяме командването на армията в чужди ръце, доброволно строим чужди бази с чужди войници, допускаме чужди оръжия, наливаме милиарди български левове в пиндостанския ВПК за снимки на чертежи, превръщаме България в санитарен кордон и фронтова зона, а Съби се опитва да ни метне, че 6-те милиарда лева за отан щели да се ползват главно за национални нужди. Ние не сме индианци, бе онзи.

39

Реалист

преди 4 месеца

,,Военен Шенген" изключително опасно за унищожаване на България.Допускането на чужди воиски тук означава поробване и подчинение на чужди воиски.Промиването на народа продължава от самозабравили се неуки политици.

38

T

преди 4 месеца

Лъжец. ,6 милиарда да ни направите пушечно месо.Проклети да сте

37

Анонимен

преди 4 месеца

Ще похарчи 6 милиарда да построим окупационни бази?

36

до 39

преди 4 месеца

Много ли сте?

35

Ефрейтор

преди 4 месеца

Поредният *** генерал, който не може даси намери шапката. Дори и акъм започнал да раздава. Тези неща с акъла, не са като картите. Да си играят на белот, като не го знаят бриджа. Честита и на тях, ако са си намерили шапките и си ги сложат. А не само да получават заплати и пенсии. Като са генерали, да отиват да се бият във войните. Аз съм си обикновен ефрейтор, но не от НАТО-то им.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Ох, прости копейки *** са плъзнали навред да дават акъл.

33

Джакпот

преди 4 месеца

Оха ще не оскубят с още 6 милиарда за да браним интересите на местни и задокеански бандити

32

Анонимен

преди 4 месеца

Гладно събе ъкъл дава

31

Анонимен

преди 4 месеца

ЗА КАКВО СА ВИ ТИЯ ПАРИ БЕ БЪЛГАРИ? САМО ДА ВИ ВЪВЛЕКАТ ВЪВ ВОЙНА Я ГИ ДАЙТЕ НА БАЦЕ ЗА НОВИ КАЗИНА

30

СТРАНДЖАТА

преди 4 месеца

Ако беше министър Каракачанов тези 6 милиарда щяха да отидат за отваряне на клубове в Северна Македония за да се правят на тайни агенти и за хайдушки софри по партийните централи и министерства... и българската армия пак щеше да ходи гола и боса.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Съби Събев - на въже!

28

Анонимен

преди 4 месеца

6 МИЛИАРДА И ПРЕЗИДЕНТА И МИНИСТЪРА НА ОТБРАНАТА НЕ СА ОТ ГЕРБ... АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

27

ЗА 28

преди 4 месеца

До АнонименВОЙНИК НЕ ХОДИЛ ГЕНЕРАЛ СТАНАЛ - БОЙКО БОРИСОВ