237

Дядо Либен

преди 4 месеца

Ясно е че са лицемери...винаги са били такива и сега са такива. За всички е видно , че са изнудвачи и сега изнудват Украйна и Запада за пари...имат оръжие и нищо друго... не могат нищо друго да постигнат. Жалко за руския народ, чиято съдба е да бъде мизерници и мъченици в най-богата част на Земята, но със най- алчните политици е така ...Но не ги съжалявам, човек който не се бори за справедливост, а за "лоялност" , ще бъде вечен *** и вечно ще въздиша по Дубай, но уви ще си живее в Казан...

236

Лили Петрова

преди 4 месеца

До До 268Лавров не е само лицемер. Също е гнусен ***.

235

щерка му в Англия

преди 4 месеца

а Медведев заплаши Англия с война ??? !!!СМЕШНИЦИ!!!

234

Установих, че

преди 4 месеца

Не сте на нивото на Лавров. Толкова сте малки, че когато видите негова фотография трябва да се покланяте, о велики шушумиги.

233

Не разбрах

преди 4 месеца

Та този Макфоп издал ли е виза? Ако е издал, защо? Ако не е издал, защо не е сигнализирал своевременно? Има ли нещо писмено, като доказателство или е просто следващата пропагандна статия с източник "една баба казала".

232

Кремъл ВРЕДИна Русия

преди 4 месеца

Специалната операция избива населението на РФ. Руски военен кораб тарантул бе пратен от украински морски дронове при Москва. Украинците обезвредиха 2 от 9те руски шпионски самолета. Украински дронове изгориха 2 бази за гориво край Петербург и Ростов. Изгоря руски завод за барут. Руски работници подпалиха 50 декара складове на петербургската Wildberries търговия по интернет, насилват ги да воюват в Украйна. Майки и съпруги на руски войници излязоха на улиците да изискват завръщането им.

231

Баба Мара от пазара:

преди 4 месеца

Путин ме помоли да му запазя 2 връзки магданоз!

230

Анонимен

преди 4 месеца

На олигарсите парите са там и сега искат и визи за парите им са Ок, ама визи не им дават! Да им спрат парите!

229

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Лавров и лицемерие? Щото кара мерцедес, има айфон и имоти в НАТО държави? Вайй не мой да бъди

228

Гошо

преди 4 месеца

ФАЛШИВА СТАТИЯ! защо сега се е сетил?

227

Иван

преди 4 месеца

Ние бебешки колички не правим, а плюем хора, които правят космически кораби. Сменяйте хапчетата☝️

226

Факт

преди 4 месеца

На тези неандерталци им дадохме писменост и ги покръстихме,те ни го набиха с комунизма и ни върнаха 50 години назад!

225

Спеца

преди 4 месеца

постъпката на Лавров не е грях !Грях е че Вие сте изпълнили молбата на уж главния ви враг!

224

Анонимен

преди 4 месеца

Русия носи само корупция, безправие и войни. Руснаците смятат че са велики, но се натискат да отидат в ЕС и САЩ и да живеят там.

223

Анонимен

преди 4 месеца

266 "Америка", или САЩ, е различна за различните хора. Тези като теб гледат бедняците, други, само лукс и вип хотели.

222

Анонимен

преди 4 месеца

И какво има в Америка, което да си заслужава? Аз имам роднини в Чикаго и ходих 3 пъти-на две сватби и едно погребение. Мдаааъа...толкова бедняци никъде няма да видиш. Дори в Африка. И повече от 60 от населението обитава някакви мърляви фургони. И всички се боят до смърт за животите си. Вървиш по улиците и зад всеки прозорец те дебнат лоши очи. Особено в профилактично да те позастреля, ако му се видиш подозрителен.

221

До 268

преди 4 месеца

Човека е дипломат , не може да го изтипоса докато е посланник защото ще му затрудни работата и евентуално влоши отношенията между страните ,а че по-голям лицемер от Лавров няма е ясно . Февруари преди 2 г. каза че който мисли че Русия ще нападне Украйна е или луд или параноик , докато вини "запада" а всичко дъщеря му е завършила в щатите и е щастливо женена в Лондон и говори много по-добре английски отколкото руски .

220

Емииии

преди 4 месеца

Що ходиш у Москва да ти плащат с рубли?Тук червени бабички с милиони фърлят пачки през балкони,а и Бойко с кюлчета плаща.Сега лепи тапети с рубли и не пискай!

219

Анонимен

преди 4 месеца

Да го докаже, ако обича. Не мисля, че точно Лавров ще ходатайства за съпругата на някакъв олигарх. И защо чак сега се е опъл тоя америкос? Сетил се, та се пресетил след 100 години.

218

Анонимен

преди 4 месеца

Руските военопрестъпници винаги са били лицемери.