64

"Лукойл" и

преди 3 месеца

Гърция и нейната рафинерия работят на пълни обороти за целите Балкани и ЕС ...ха,ха,хааааааа

63

Анонимен

преди 3 месеца

Дмитрий Саймс е преди всичко патриот, затова напусна поста си в библиотеката на Никсън и издател на National Interest. Прекалено ерудиран и обективен човек за нивото на нашата продажна журналистика.

62

Bormann

преди 3 месеца

Купувай електрически чайници еврогеецо. Скоро майки с колички и възрастни хора ще те съдят за това, че не могат да ходят по тротоара от кабелите разпънати през него бухахахахахахаха. Смешна евро-гейска гледка нали? Или по скоро научна фантастика на треперещите отвъд океана :))) Ами сега? Путин ви спре кранчето, Саутидите и те.... кофти тръпка А? Ша опъвате кабели ми се струва бухахаха бухахаха бухахахаха

61

Анонимен

преди 3 месеца

Само една Гелмавия е увеличила вноса на руски ресурси в пъти. Презапасяват се, че не се знае знае ли се- А ние се назландисваме. Нали за Шенген се борим. Първо борбътъ, после рънътъ.

60

хахаха

преди 3 месеца

National interest е руско издание бе тъъъпааацииии

59

Анонимен

преди 3 месеца

Приказките на рашшките, че ще продават са като блъфа на Мутрафонова дето уж щеше да затваря пасьолството, а вместо това нае 500 копейки да тролят из нета. А затвори, а копейките стават безработни и коментарите в днеска ще спаднат 10 пъти.

58

Never mind

преди 3 месеца

Собственик на the National Interest е Дмитрий Симес, руснак, получил американско гражданство и човек, който има седмично предаване по руския Первьiй Канал и доверено лице на Путин.Всяка аналитична позиция в това онлайн издание отразява позицията на Русия явно или неявно.

57

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен, к.74 Отскоро започналата да работи петролна рафинерия в Гърция , най-голямата на Балканския п-в, вече работи с пълен капацитет и снабдява с банзин и дизелово гориво почти цялата ЮИ Европа. С нейно гориво се снабдяват и американските кораби, патрулиращи край бреговете на Близкия Изток. Компанията купува нефт от Турция, представляващ смес от азербайджански и руски петрол. Няма забележки за суровината, нито ББ, Д.Добрев и Пеевски,които да се месят в работата й.

56

Не е ли ясно?

преди 3 месеца

"Изглежда, че в София има широко политическо съгласие по отношение на премахването на разрешеното от ЕС изключение"? Съгласието е само между сглобката и Посолството.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Затваряне на пазара за азиатски стоки!!!

54

Анонимен

преди 3 месеца

ЕС подло отряза руския петрол, където е относително независим, а остави без проблем руската газ и Австрия и Германия си точат руска газ, а австрийците даже увеличиха вноса! Така ние си спряхме газа, който е без санкции, но за петрола ни натискат! Но ако останем без рафинерия и жените скочат. Ясно е какво ще направи населението с тези пишман политици!

53

Анонимен

преди 3 месеца

40 процента от нафтата за Украйна била излизала от руската рафинерия!И спрях да чета.И България била спасила Украйна! Значи рафинерията е Българска а не Руска .Обърках се вече.

52

Анонимен

преди 3 месеца

Българите нямат проблем с Лукойл. Проблемът е на ПодолствоТо.

51

Анонимен

преди 3 месеца

Директорът на центъра на Никсън, който издава Natioanal Interest, преди тодина и половина емигрира в Москва и води Голямата игра в 23 ч. по Първи канал.

50

шиш

преди 3 месеца

Лукойл е огромна хапка която нашите лапачи политици няма да изпуснат . Ще гледат да прецакат руснаците като е национализират и ще започнат да лапат огромните печалби докато нашите братя американците се нанесат в бъдещата ВМ база във Варна . После ще се построй дръбопровод до базата от рафинерията с който да се зареждат с горива военния флот на САЩ и партньори . При което нашите бродяги ще трябва да дарят рафинерията на новите ни господари .

49

съвет

преди 3 месеца

март месец шофьорите да си намерят магарета да им дърпат западните таратайки!.....бензин НЯМА!.....нафта НЯМА!...

48

Анонимен

преди 3 месеца

България не се е преместила. Къде бяха когато гласуваха да падне дерогацията?

47

Футболиста

преди 3 месеца

Ние с Вальо бехме много близки. И още сме, но нали сме се хванали на хорото да го играем евроатлантици, та го играем до край.

46

4000

преди 3 месеца

Лукойл и Газпром финансирват БСП, Възраждане, ИТН и Румен Радев.

45

БАЦЕ!

преди 3 месеца

"Може да се дължи и на чиста корупция" - КАКВО?!?!??!?!??! НЕЕЕ!!! НЕЕ!! НЯМА КАК ДА Е КОРУПЦИЯ! ТУК НЕ СМЕ КОРУМПИРАНИ! ВИЕ КОРУМПИРАНИ ЛИ МЕ НАРИЧАТЕ, А ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ВИЕ СИГУРНО КОЛКО СТЕ ОТКРАДНАЛИ, ИСКАТЕ ЛИ ДА ВИ ВЗЕМЕМ ДНК НА ВАС И ДА ВИДИМ ДАЛИ СТЕ КРАЛИ ПАРИ???? НЕГOДНИЦИ ТАКИВА!!!!!!!!!!