82

НикогаВечеСДС-Чума

преди 7 месеца

Друго си е Сит Търбух, пардон - европейката Нинова да командва.Докато мамин Алфонсо млати *** в майка Хамеуика, тази нагла и безочлива напаст ще продължава да слугува на господарите си от Козяка

81

Ddd

преди 7 месеца

Едно време БКП стана БСП за една нощ, сега БСП стана от проруска , проевропейска, пак за една нощ. Нещо много гъвкава ми се струва корнелчето.

80

Анонимен

преди 7 месеца

Я повече никога да не се връща ни клму-низъма, ни социа-лизъма, ако някой копнее по тях е рашки, е чини, избор има.

79

Лъжливото овч.арче

преди 7 месеца

,,Демокрацията ни отне много!" ; защита на ПСА; на пост пред ,,Альоша"; не искала натовски бази и пр., и пр. А сега изведнъж -- преоблякла се Нинова в европейски одежди ...И после се сърдят социалистите (бивши комунисти), че никой не им вярва за нищо. Дори и ,,червените бабички"...

78

Каква наглост!

преди 7 месеца

Госпожата от пребоядисаната БКП, оная която е виновна за всички беди на България след 1944 има наглостта да става съдия на едно демократично избрано правителство, да дава насоки за развитие на страната без някой да ги е искал и да определя пътя на България който ВЕЧЕ е избран от хората - ЕС и НАТО, а не Русия и комунизма! В това е и отговорът на въпроса защо тази партия върви надолу и губи редовно избори и електорат! Просто не е в крак с врфемето и с нагласите на хората!

77

Анонимен

преди 7 месеца

А кой да ни управлява-Рафаел Техноимпексов Нинов-Лукойлски?!

76

Анонимен

преди 7 месеца

На много хитра се прави тая рашистката Нинова. Атакува не от срамните и губещи проруски позиции правителството, а от проевропейски позиции. Демек ако тя управляваше България вече щяхме да е в Шенген и едва ли не щяхме да сме скъсали отношенията с нейната родна майка Русия. Абе какви ли не салта и въжеиграчески хватки правят русофилите за да спасят световното зло Русия.

75

Ангелина

преди 7 месеца

Нинова ,освен че сме "набори" си и умна жена и прекрасно знаеш ,че винаги се управляваме от едни и същи - начело с твоят " любим"- Винету ,"държавното предприятие" и компания.....Тези ,които "уж управляват" са само техен параван и всъщност най- големите им врагове на ППДБ ,особено на ПП са именно те от "сглобката",макар да се правят на "приятели"....Въпреки ,че непрекъснато те критикуват заради ниския резултат на БСП - чест ти прави ,че прояви сила и успя да "изхвърлиш акулите" от БСП.

74

Анонимен

преди 7 месеца

Още малко-,, най-путинскто"! Пак яхна кънки те Нинова!

73

Бай ВарвАр

преди 7 месеца

Не знам дали момента ни управлява едно от най-антиевропейските правителства , но определено е най-антибългарското !

72

Anonymous

преди 7 месеца

Браво на Нинова! Да е жива и здрава

71

Анонимен

преди 7 месеца

Аз европа не я ща

70

Анонимен

преди 7 месеца

Защо Нинова се прави на такава ревностна европеистка , нали точно тя непрекъснато саботираше решенията на ЕС и еврокомисията за изпращане на оръжие за Украйна, нали ИК била пропаганда за джендър идеологията, какво ще прави в този съюз на *** и третополови?

69

Анонимен

преди 7 месеца

след оня сороагент станишев тая е назначена за затриване на цтолетницата-той затова орбан изгони унивеситета им и закри американските >неправителствени> организации--а у нас избираме само слуги на краваршингтон те не са виновни а тези които ги избират

68

Лелеее..СМЕХ

преди 7 месеца

Дъртата дебелогъза ЕВРОПЕЙКА , от с.Крушовица...ха,ха,хааа..браво!

67

Анонимен

преди 7 месеца

Са Ко видя яхнала метла ще и повярвм

66

Анонимен

преди 7 месеца

До 65 Е добре бе ходи си в Украйна щото България не я споменаваш никъде ,а се намираш в нея.А НAТО и ЕС не са държави ,а съюзи пък Украйната не е в нито един от тях

65

ура

преди 7 месеца

Текноинсекс!!!!!

64

Анонимен

преди 7 месеца

Нинова, ще забраните ли вносът на коли от Азия след като се пишеш за такава голяма европейка???

63

Анонимен

преди 7 месеца

Като чета откъде сте тръгнали ,какво сте правили и какво сте получили,нема начин да ви повярвам.Левски го е казал-Дела трябват,а не думи.