197

Бу

преди 4 месеца

Върнете се в първи клас да учите за фотосинтеза, за кръговрата в природата и т.н. Кравите са ви виновни, яденето на *** щяло да ни спаси. Толкова сте пр*сти, че няма накъде повече. Продажни пропагандисти.

196

Анонимен

преди 4 месеца

То и съседа изпуска много газове, ама кво - да го арестуваме ли? Ненормалници.

195

Тон

преди 4 месеца

А колко изпуска един действащ,кратер в Исландия и не само там ,че опряхте до кравите,а за военните конфликти какво да кажем,за ГМО в земята,старите батерии ,които може да се ползват за построяването на жилищни сгради толкова са много и вие се тръгнали да ми говорите за екология тапири сте вие, и цялата зелена олигофрения!

194

Тон

преди 4 месеца

Абсолютно зелено малоумие!

193

Ай стига глупости

преди 4 месеца

Един слон как *** !?!!!! *** му е 3-4 лопати ,а как пръцка!!!! Как сме живи още не разбирам ?!?!!

192

Лили Барута

преди 4 месеца

А тия които плюскат телешко и говеждо - тия колко вредни газове изспускат

191

ммм

преди 4 месеца

Леле колко метан дават атнилопите и северните елени, а хората .

190

Гризел

преди 4 месеца

Да бе,кравата е виновна,а не онези които правят тестове на ядрени оръжия,които замърсяват природата с ядрени и нефтени отпадъци и т.н.!Фабриките,заводите,автомобилите и др.замърсители са нищо до кравите!Всъщност,алчните,злите и нечестивите хора са единствените които съсипват земята.

189

Лагрестин

преди 4 месеца

"А Духът ясно говори, че в последните времена някои ще отстъпят от вярата, като се предават на мамливи духове и бесовски учения чрез лицемерието на ония, които говорят лъжа и имат жигосана съвест,които забраняват да се встъпва в брак и съветват въздържане от ястия, що Бог е създал да ги ядат с благодарност верните, и ония, които са познали истината.Защото всяко творение Божие е добро, и нищо не е за отхвърляне, щом се приема с благодарение,понеже се осветява чрез слово Божие и с молитва."

188

Атмаджа

преди 4 месеца

С други думи:ако убиеш няколко бизона,за да нахраниш племето и да използваш кожата и другите части по необходимост,добре,но ако изтребваш цели стада,за да правиш от това търговия с кожи или бизонски езици,това е неприемливо.

187

Атмаджа

преди 4 месеца

Ако изтребваш цели стада или животински видове,без да има необходимост от това,тогава бих разбрал протестите на подобни природозащитници.Но,ако това ти е поминъка и го правиш с мярка,за да преживяваш,тогава подобна намеса не е оправдана.Ще дам и пример:американските индианци са организирали лов на бизони,само през определени периоди в годината и са убивали толкова,колкото им е било нужно;за разлика от тях,белите са избили милиони бизони заради техните езици,за да ги продават като деликатес.

186

Атмаджа

преди 4 месеца

В днешно време няма никакви учени.Това са едни шарлатани,които получават пари,за да си правят свободни съчинения.Ако говорим за някакви замърсители на околната среда и за вреда спрямо климата и природата,това са петролните компании,рафинериите и петролните танкери.В днешно време разни псевдоприродозащитници,които са си чисти вегани също правят различни пропаганди:да не се ядяло месо,да не се носили кожи и т.н.

185

Анонимен

преди 4 месеца

По тази логика веганите също са климатични убийци.

184

Анонимен

преди 4 месеца

Хората от хиляди години отглеждат крави без отражение върху климата. Сигурно напоследък са им се развалили стомасите на животинките.

183

Анонимен

преди 4 месеца

Не кравата а краварите са климатични и човешки убийци.

182

Mbape

преди 4 месеца

A войната какво и колко изпуска в атмосферата? Защо не споменавате?,

181

Гошо

преди 4 месеца

Предлагам да им се върже по един контейнер на опашката и да събират газовете, така ще имат най-евтиното гориво и то висококалорично...

180

Анонимен

преди 4 месеца

Клаус Шваб е шарил кинти на тез "учени"

179

Герен

преди 4 месеца

А ЗА КРАВАРИТЕ ЩО ША КАЖИТЕ???!. СУАЩА ДЕМЕНЦИОЗЕН.

178

СИГУРНО

преди 4 месеца

Скоро хората ще се научат да пасът трева.