40

Анонимен

преди 5 месеца

Дата е ясна ,няма да има дата )

39

Анонимен

преди 5 месеца

Да светна иdиота, който пише. че еврото не го искали хората с неизпрани, мръсни пари в брой - умнико, знаеш ли, че има много хора, които спестяват цял живот пари в брой, за да не им ги открадне банката от измислени такси ! Прочети една книга и излез от тик-ток, за да не пишеш глупости в коментарите !

38

Анонимен

преди 5 месеца

Добре, но как точно ще стане? Жената на Лорер отива при жената на Габриел?

37

бг смешки 2

преди 5 месеца

не само разсипаха държаватам ами направиха така че народа да бяга в чужбина или да измира тук у БГ ! БГе на 1во място по смъртност но народеца изобщо не мисли за съжаление и си заслужава съдбата !

36

Анонимен

преди 5 месеца

ПЛЪХ !

35

Анонимен

преди 5 месеца

Референдум! Иначе Лъвът ще излезе и ще има.... Бум...Бум Бумммм!

34

народен съд

преди 5 месеца

СДС-уж дисиденти и бившите комунисти от БСП съсипаха България.След това Иван Костов продължи със съсипването,НДСВ с Царя също,и накрая новите борисовци ***- ***- та ,де-се-бе-та и де-***-се-та досъсипаха страната.Вси4ко бе унищожено,армия,предприятия,заводи,производство,селско стопанство,образование и здравоопазване.Сега разчитат на ЕС,и еврото заедно с Шенген да ни направат богати и щастливи.

33

Анонимен

преди 5 месеца

Румен Грипенов си мислише,че още от тази година сме щели да влезем в ЕС, но вече е 20 януари. Същата работа като каза, че Русия ще спечели тази война за 1 месец!

32

Денков

преди 5 месеца

Ако сме опряли дотам, друг да ни упражнява контрол върху банките, тежко ни! Камо ли това да се изтъква като постижение. Ако беше толкова сакрално еврото, то поляците и унгарците преди нас щяха да го прегърнат! Ама от разглобка какво да чакаш, освен изпълнение на заповеди?!?

31

BASI MAMAT

преди 5 месеца

Денков , Денков , видял ли си днешния доклад на ЕСО ?Внасяме ТОК ? Вижте Хора на адрес ЕСО .

30

Не може ли

преди 5 месеца

На тоя и оная да им се регистрира отделен сайт и който иска да ги чете!Погнуса ми е да ги гледам по цял ден и да чета умопомраченията им!

29

Неволята

преди 5 месеца

Една държава става силна когато има силна икономика,селско стопанство, пазари по цял свят за износ на наши конкурентни стоки ,развит туризъм ,животновъдство,развито здравоопазване и добро образование.30 години сме в позицията на двамата братя отишли за дърва в гората ,колата им се счупиа и те започнали да викат Неволята да дойде да им поправи каруцата пълна с дърва.

28

Предателите на род

преди 5 месеца

И Родина винаги се отразяват в историята на първа линия като помака на снимката.

27

Анонимен

преди 5 месеца

Денков ни набута в авантюра с държавно гарантиран дълг за 80 милиарда лева за два нови ядрени реактора в Козлодуй, които ще заработят колкото и ония в Белене. Срещу голите обещания на инж.Ганев, че можел да строи АЕЦ 3-4 пъти по-евтино от западните си колеги. А от договори със САЩ е трудно да се откъснеш.

26

Нема да се плашиш

преди 5 месеца

Нощно време в тъмна и тиха нощ,чуеш свистенето на вятъра няма да е от евро а от рапела.

25

Много мечти

преди 5 месеца

Имат мутренското правителство на посолството,но народа има мечта за всички ротационни схеми по 1 съчма на всички мафиоти.

24

ЕвроНАТЕГАЧ

преди 5 месеца

Доволен бил българския народ? От какво да е доволен? Ако това се случи, т.е. приемем еврото не ми се мисли за запскулата и ръста на цените. Само гледайте. А и още нещо: има закон, че са събрани подписи за референдум, който фашистите от ПП ДБ не искат да проведат. Защо? Защото 20 макс 22,23 процента искат еврото.

23

Ходи в Украйна

преди 5 месеца

Преди да приеме България еврото,а приори се спомине с мечтата и не доживееш да видиш Българско евро и ЕС се разпадне като османската империя.

22

Тиси

преди 5 месеца

Демагози.Празни приказки.Шменди Капели.

21

404

преди 5 месеца

Денкоолу с каква икономика ще влезем в Ес ???