66

Реалист

преди 3 месеца

Мъката на тази жена,ще тежи на съвестта на Гешев,ако е останала по кьошетата на кратуната му.Номер 69,ти беше,си и си оставаш един ***,който не вижда по далеч от носа си.

65

Artemisia

преди 3 месеца

Да не реве, лъжлива и крадлива,пияна сврака. С Петрова се запиваха редовно, с Каменова от Общинска собственост правеха далаверите. Иванчева беше подставено лице на един богат депутат,който й беше дал фирма Хип7, с двеста МПС, като луксозните им автобуси,с които возеха Бтв, бяха над 300хиляди евро всеки. Колко много знам,ама не ми се цапаше.

64

абе да питам

преди 3 месеца

а любовния живот на иванчева в затвора как е , има ли си вече сериозна приятелка или я ползват за пеперудка ?

63

и те така

преди 3 месеца

що ни занимавате с нечистоплътната крадла иванчева ? клатили и се зъбите , е що не си ги е поддържала ? роди с надежда да отърве затвора а не че е искала дете . няма как да проявя съчувствие защото е нагла и безочлива , а и кой знае още колко пари е взела от изнудвания .

62

Конфликт на интереси

преди 3 месеца

Съдията, който купува корупционно евтини имоти в Банкя, съди кметиците на Младост!

61

Пффф

преди 3 месеца

Докога ще продължава гаврата с две български жени за кефа на Мафията?

60

Самеоне

преди 3 месеца

В тая територия в затвора лежат всички други, всички дребни кокошкари или набедени като тия, понеже са скочили на системата, на краддците и корупционерите, но не и реално виновните и най-големите крадци, измамници, престъпници и корумпета. Напротив, те назидателно ни поучават, задкулисно ни упраляват стадото, докато вършат мръсотиите си необезпокоявани.

59

Адее

преди 3 месеца

Вкарват невинни хора в затвора, за да не пречат на престъпниците да си изпират мръсните пари в безразборни строежи!

58

Парадокс Бг

преди 3 месеца

Две жени се оказаха най-големите престъпници в нашата държава с изчезнали над 20 милиарда!!!!!

57

Размисли

преди 3 месеца

Строителната мафията с незаконните си строежи, нямаше интерес те да спират или да се съборят. И е корумпирала или заплашила всички по веригата. Много ще е интересно да се проследи имотното състояние на съдебния състав и близките им. Може някой имот закупен от фирмите на Ваклин, на символична цена да изскочи при тези хорица.

56

Мнение

преди 3 месеца

Съдиите трябва да се избират пряко от гражданите, както е в САЩ!

55

Хлое

преди 3 месеца

Този Ваклинов , не беше ли продал евтино между другото имот на жената на Гешев и хоп - изведнъж ... подкуп.

54

Тинтири-минтири

преди 3 месеца

Не са искали подкуп, но това не означава, че са нямали желание?.... И "жената до Гешев" не е искала да слиза от пилона, но това не означава, че е нямала желание да върти фирма с Ваклин.

53

Въпрос?

преди 3 месеца

За 50 хил. - 6 години. А за пачки евро в нощното шкафче, златни кюлчета и къща в Испания плюс бутик за любовницата от крадени пари от бюджета, колко години?

52

А бре де бре

преди 3 месеца

Има ли запис, в който Иванчева иска подкуп или няма ? Ако има да го пуснат. Ако не, да крепиш обвинието си на показанията на единствен свидетел и да налагаш присъда въз основа на само на тези показания се нарича съдебен произвол и изпълнение на поръчка.

51

Анонимен

преди 3 месеца

Но пък какви строежи има вече в Младостите. Особено в Младост 4. Дори в Младост 1 до метрото, артекс раздвижиха терена след поне петилетка застой, а в младост 2 на свлачището вече са пред акт 16. От големия каньон вече се е показал 2-ри етаж. Сигурен съм, че някой инвеститор вече е накупил 10-15 жилища едно под друго там, нали с топла връзка към метрото. Красота, чистота и зеленина, напълно отговаряща на цялата картинка в София.

50

Нозе

преди 3 месеца

Интересно е колко долнопробно се отнесоха с тази жена Иванчева, водеха я като панаирджийсща мечка с вериги на краката. Докато Семерджиев, с висящи провинения и дела, до скоро продължаваше да гази хора. Въобще не вярвам на нищо в тази държава. Иситнските виновни като Бойко Борисов си стоят на свобода, неудобните влизат по затворите.

49

Извинете, ама

преди 3 месеца

пълна пoрнoгpафия ... ако някой (в СРС) каже, че аз съм искал подкуп значи наистина съм го искал ... егати правосъдието ...

48

Сравнение

преди 3 месеца

Крайната присъда е 6 години, което е прекалено много за такава малка сума подкуп! Не повече от 3 години са нормални. 6 години дават за убийство!

47

Срам и позор!

преди 3 месеца

След случая Иванчева, НЕ вярвам на българското правосъдие!