7

Анонимен

преди 4 месеца

до 7 Владимир Пенев е дубльорът на Чарли. Тоя който играеше комисар Попов в "Под прикритие". Давай уискито! :)))

6

Анонимен

преди 4 месеца

Знаете ли кой наш актьор озвучава Чарли Шийн в Двама мъже и половина? И то го озвучава на перфектно ниво. Все едно Чарли Шийн говори. Бутилка уиски ако някой ми отговори.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Бай Чарли взимаше на серия от Двама мъже и половина по 2 милиона долара. Това е серия от 20 минути. Смяяятайте каква гледаемост е имал този сериал по света! Може би най-великия комедиен сериал в историята на киното. Чарли играе в 180 епизода. Само от този сериал е гепал 360 милиона долара. Няма да пиеш и да се ожениш за проститууутка лиии ( не визирам тази с която имат близнаци), а последната му жена :)))

4

Анонимен

преди 4 месеца

Дават двама мъже и половина по btv comedy всяка делнична вечер от понеделник до петък.Екстра преди лягане .А Аштън Къчър развали сериала.

3

Алекс

преди 4 месеца

Чичо Чарли знае как да се оправя със златотърсачките,които чакат наготово.Тази е решила да пука дрога за негова сметка,но изглежда няма да и се получи.

2

Анонимен

преди 4 месеца

до 2 Мдааа.. Отвъд закона е голям филм. Най-добрият филм за мен на тема рокери. В него Чарли Шийн и Майкъл Медсън правят страхотни роли.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Бат Чарли е велик! Дойде онова недоразумение Ащън Къчър да го замества в Двама мъже и половина и целият свят разбра тогава каква висока топка е бат Чарли. Иначе най-великият му игрален филм е Beyond the Law ( Отвъд закона) от 1993-та година. Който не го е гледал е изпуснал страшно много.