13

Накратко :

преди 4 месеца

Въпросителният знак в заглавието е излишен!

12

Остра могила

преди 4 месеца

До 5, И в Котел е така, миналата година пребили човек в гробищата, после нахлули в къща на луда жена да пише обяснения и пребили брат му. Вътрешна сигурност кротува, пази статуквото.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Има хора, ама те не искат да дадат трохи от техния хляб, на мазан с масло! А бе.каквото и да ви приказват става дума за пари!

10

Наркомани Сър

преди 4 месеца

Масово наркомани в полицията, крайно ниско ниво на милицията!

9

Галя от EmbassyTO

преди 4 месеца

Тъй като боцан и кицка си простиха, трябва да намерят кой да претъсват , не може да е и шишана магнитска. Търсят начин да прехвърлят убийството на Алексей , семество параОеткови са отчаяни. Остава и убийството на адвоката, за който лена е работила секретарка да му прехвърлят.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Днешното активно мероприятие на гърба на Божков беше с цел отвличане на вниманието от глупавите избори на конституционни съдии.

7

Анонимен

преди 4 месеца

До 3 - Камерите не се носят управителите в полицията, а и имат бутпнпе за спиране ... Да не казвам, *** и дистнационно има спиране.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Разбира, се! Неотложно влезло в тях, неотложнонго арестували, казали му, че е сръзано с фирмите му, неотложно ни изшъгаха и от МВР, а после пак ни излъгаха ...

5

Вмете си ги

преди 4 месеца

В Бобов дол полицията е тотална катастрофа!

4

Срам срам срам

преди 4 месеца

Вижте полицаите в Град Бобов, работят за ПП ГЕРБ и ромски нарко пласьорите, общо взето който им плати!

3

Анонимен

преди 4 месеца

А сега де! Гатанка - хем PR, т.е. режисирано, хем се настоява за още боди камери, хем рев, че няма кой да гледа записите. Какво е това? Обаче, че пари трябва да се дадат за още боди камери, спор няма! Няма и на кого да се иска оставка.

2

aaaa

преди 4 месеца

Означава ли това че всички останали камери който се поставят на всякаде никой не ги и следи какво записват?Записа се запазва обикновено за 5 г ,ако има някакво съмнение за нещо се изкарва и показва какво се е записало! Но кат ви знам как триете на ред без и да гледате или четете ми е ясно.Та тогава махнете всички записващи камери че нема хора да гледали записите.

1

пасарела

преди 4 месеца

На такава държава такава полиция !