13

Анонимен

преди 4 месеца

Тоз бабишкер що се излага така? как може да платиш, за да гледаш това ....

12

Знаещ

преди 4 месеца

В нормалните демокрации всеки има права,в случая хората са в правото си.Има общество,което е коректив,има правораздаване,няма превилегировани,има бързо възмездие.За хляба и парАта се работи!Клиента е винаги прав!Има стандарт-има качество!Малкия човек има значение и е важен за обществото!

11

Анонимен

преди 4 месеца

Платили си да гледат бабата да симулира актове с цветнокожи на сцената, пък тя закъсняла. Сигурно и бургерите са им изстинали през това време.

10

VladTepes

преди 4 месеца

Все пак над два часа е прекалено. Бил съм на концерти със закъснения 15-20 минути до половин час заради технически проблеми примерно на Primordial и Officium Triste не се чуваше втората китара, но решиха проблем за по-малко от половин час.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Ехх, а какви концертни изнасяше Кобзон с хорът на Червената армия. Изкуство. Изящество. Красота.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Да.., упадъка на така наречения "цивилизован" свят върви с пълна сила....

7

Velzevul

преди 4 месеца

Трябва да си доста изчаткал да дадеш пари за концерт на сатаната

6

Грамотен

преди 4 месеца

А бе, какви са тия новите журналисти, вече явно е стандарт да се пише в някакви странни комбинации от времена."По-късно и двете дела бяха отхвърлени доброволно" - минало време"Те ще търсят статут на групов иск за посетители на други концерти на Celebration" - бъдеще време"Двама фенове на Мадона в Ню Йорк съдят поп звездата за това" - сегашно времеДнес .бг нямате ли поне някой свестен редактор, да проверява неграмотниците, които в исписват статиите? Или копи-->пейст в гугъл--> и после тук

5

ужас

преди 4 месеца

А ние на Нова година в Бояна, дето хиляда са останали отвънка и за малко да умрат половината, само си казахме,че нямаме фестивална култура и приключи драмата

4

Хахаа

преди 4 месеца

'Ми кой ги е карал изобщо да си купуват билети за този бездарен вампир!

3

Анонимен

преди 4 месеца

Тя така се бавила по час и полвина два. Даже има и анекдоти на тая тема. Не знам защо и ходят на концертите. Няма да чакам никого да ми се повърта.

2

Анонимен

преди 4 месеца

*** , крайно време е да се върнеш в 1 клас !

1

Анонимен

преди 4 месеца

Начабото на шоуто било обявено заТЦТЦТЦТЦТЦТТЦ