19

Анонимен

преди 4 месеца

Цели 863,21 лева средна пенсия.... За двустаен 300-500 лева за парно в София, тока още 100 лева, вода, телефон, за лекарства още 200-300 лева и пенсионера вече е на минус.

18

Пенсионер

преди 4 месеца

Коледната добавка на пенсионерите 120 милиона лева беше дадена на Украйна. Това е.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Трябва да излезем от Зелената сделка и ще дръпнем напред.

16

Анонимен

преди 4 месеца

С държавен заем се увеличават пенсии и заплати в държавния апарат. Това няма как да завърши добре.

15

до Иван

преди 4 месеца

Като не искаш занаят потърси работа другаде, например в някой голям супермаркет. На лелите там сега плащат повече от твоята настояща заплата.

14

Срам

преди 4 месеца

Срам за тези изедници!Милиарди изнесоха и не се издуха!Все някак ще се върне!

13

Страшно е

преди 4 месеца

Да нападнеш 25 пъти по-малка държава като територия и да те счупят от бой.10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка.Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга.Флагманът по дъното да лази.Да крещиш Европа ще замръзне,докато ти тракат зъбите. Страшно е!

12

До Иван

преди 4 месеца

Ванка, мани кой какво ти говори. И яз нямах работа до 45 годишна възраст. С много зор ме уредиха на държавна работа да отговарям по европрограми. Ей ме на, на 55 съм, с 4 апартамента, една къща на морето в Гърция и един апартамент в Швейцария. Кола на щерката купих за 200 хиляди лева преди 5 дни, че навърши 18 години. Вече не си броя и парите в банкови сметки. Като минаха 3 милиона евро, срях да смятам. Ама много работих през тези години и си го заслужих.

11

Славка

преди 4 месеца

Голям ръст,голямо чудо,като увеличат тока през годината и ще лапане приказката за Илия пак беден и пак в тия!Миналата година в Гърция 600 евро минимална пенсия!У нас наполовина! С колко ще поскъпнат стоки,услуги,храни след поскъпването на тока?Най-бедни в Европа!

10

от 11

преди 4 месеца

И още нещо. Татко ми е на над 70. Преди 5 години започна да пише софтуер за дронове и да прави уебсайтове. Физик, доцент, пенсонер. Ей така като хоби. Бързо, бързо го направи доходоносно. Пак казвам- на 70. Никога не е късно да се учиш.

9

Иван до 8

преди 4 месеца

Разбира се, че работят. И аз започнах млад на 30 на слушалките. Ей ме на 50, пак на слушалката. Колежката ми е на 60.

8

До Иван

преди 4 месеца

Много ти е стресова работата, затова и имаш време да четеш и коментираш в нета. А и по тези колцентрове не работят 55-годишни, а доста по-млади, поне у нас, затова се съмнявам, че си на 55. Здрав прав мъж на 55, а пита какъв занаят?

7

Анонимен

преди 4 месеца

След една година ще мине 1000лв.

6

Иван

преди 4 месеца

На 1100. Нали написах. Май не четеш с разбиране.

5

Иван до 3

преди 4 месеца

Ами на 55 съм. Какъв занаят?

4

до Иван

преди 4 месеца

Ванка има хора които се осигуряват на 3000 лева ти на колко се осигуряваш на 1000 лева.

3

Анонимен

преди 4 месеца

До ИванАми научи някой търсен в момента занаят и ще правиш по няколко хиляди на месец без проблем. Колцетровете и без това до няколко години вече няма да ги има.

2

Иван

преди 4 месеца

От 25 години работя в кол център и заплатата ми е 1100 бруто. Как така един пенсионер ще взима повече от мен като не работи? А моята работа е много стресова и отговорна.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Силно се съмнявам, че ще получавам максималния праг, когато се пенсиорнирам, нищо, че с еосигурявам на него. Тя и баба е била на максималия праг, ама след превалутирането, това не е значило нищо... Взимаше колкото една минимална зпалата, след данъците, горката.