36

Много ясно

преди 3 месеца

До Евроатлантик 1 И пейките! Задължително да изкъртим пейките! Ще ми седят в парка за заразяват борчетата...антиваксъри такива.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Антиваксърското стадо oвце едва ли ще разбере какво казва доц.Кунчев.

34

Евроатлантик №1

преди 3 месеца

Доцент Кунчев, призовавам Ви да купим ваксините, които Румъния не иска! Нека се възползваме от глупостта им! Задължително трябва да се върнат маските на закрито и зелените сертификати! Здравето преди всичко! Не се поддавайте на наивността на българите! Погрижете се Вие, те сами не могат! Обмислете и КПП-та като крайна мярка, но по-ефективни, миналия път имаше пропуски! Успех! Да преборим заедно ковида за пореден път!

33

Samo minavam

преди 3 месеца

Боц, боц, 4ти, 5ти, Енти бъстер. Далавера да става и стадото да е стресирано .Боц, боц, бееее, бееее

32

тъй.....тъй

преди 3 месеца

Прав си Кунча, ще висите.....

31

Анонимен

преди 3 месеца

Най-лесния начин е като разделиш хората подплашени и самонадеяни...

30

Сата НАТО

преди 3 месеца

Не се притеснявайте, Тулупа като застъпи сега, така шевие бе, че ше забравите и права, и свободи, и имената ше си забравите.

29

Ядосана

преди 3 месеца

абе аз няма с вас да се разправям цял ден - я слагайте маските и тихо там в ъгъла

28

Анонимен

преди 3 месеца

До ДА НЕ СТЕ ПОСМЕЛИ 10. Прав/а сте, но колегата е изпълнил заповедта на 'господарите' и е повярвал в 'науката'. Неговото подчинение е било възнаградено като са му дадени повече права (Зеления сертификат). Освен това тестовете не се знае какъв вирус отчитат и доколко са верни.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Ами тогава, за да си спокойна - бустерче на всеки три месеца, а навън - с противогаз. Вкъщи стой с по две маски, а ако си сама в колага - с три! П.П. В офиса кашлят и кихат точно ваксинираните с по 2 дози. Случайност?

26

Анонимен

преди 3 месеца

ваксините не са панацея когато си обградена от кихащи, кашлящи, с температура болни и 20 ваксини да имат - няма да издържат - затова се препоръчва да се комбинират няколко мерки за избягване на инфекция и заразяване от "пияници"

25

Анонимен

преди 3 месеца

До 24: Ти нали си ваксиниран? Сигурно имаш и 2,3 бустера. Няма от какво да се притесняваш, нали? Айде да не казваш на другите какво да правят. Защити се. *** си набий още един бустер!

24

Анонимен

преди 3 месеца

Много трябва да внимавам някои тук като употребяват думата "задължително". Много трябва да внимават.

23

Анонимен

преди 3 месеца

писна ми да се съобразявам с изблицит на антимаскърите и да кашлят, кихат, ходят болни и да заразяват нормалните хора които са загрижени за здравето си - антиамскърите са като пияници - клатушкат се насам-натам и хоп аха да повърнат отгоре ти вируси - СЛАГАЙТЕ МАСКИТЕ

22

Ей ся

преди 3 месеца

Вече никога ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Само препоръчително. Ясно?

21

Майстора

преди 3 месеца

Този път ще има шамарене на маскоманяци и ковипсихари. Не съм ли болен, ако нямам хрема, кашлица, температура, главоболие, отпадналост, болки в мускулите - МАСКА НЯМА ДА НОСЯ И ЩЕ ЗАЩИТАВАМ ТОЗИ ИЗБОР С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО!

20

загрижен родител

преди 3 месеца

въведете поне задължителни МАСКИ - какво е това - вече на нищо не прилича - нямаме повече пари за лекарства - нехранимайковци

19

Смях

преди 3 месеца

Нищо няма да ме спре , ДА НЕ Спазвам ограничения!!! Само тупаница ще получи тоя който се преближи !!!

18

IVAN

преди 3 месеца

KOLKO E KOMISIONNATA ZA OBJAVAVANE NA GRIPNA EPIDEMIJA KUN4EV???

17

Еврогейец

преди 3 месеца

Дупчете се мизерни!