194

аььаьаьааь

преди 3 месеца

Спокойно, Българската земя винаги е била жадна за кръв. Просто скоро не е била поливана много и ще трябва много Еропейска кръв.

193

Заспалисме

преди 3 месеца

След като може депутати,министри и пр.да са поданици и на друга държава и след,като всички са казали на управляващи и парламент,че НЕ СТАВАТ,но само в нашите очи а те ще си продължават да безчинстват докато...."Свят-светува 80325 епизод",защо да не се даде земята на чужди интереси.Споко ! Има още за даване ! И докато ние спим някакъв странен вечен зимен сън....така ще е !Докато.."Свят-светува...епизод.."

192

Анонимен

преди 3 месеца

На ви Шенген

191

Анонимен

преди 3 месеца

КАТО ВЗЕМЕМ ВЛАСТТА ЩЕ НАЦИОНАЛИЗИРАМЕ ВСИЧКАТА ЗЕМЯ!!!

190

Анонимен

преди 3 месеца

Земята вече я изкупиха за жълти стотинки руснаци и турци с подставени лица. Който,се е занимавал със земеделие го знае много добре. Затова и не се приемаше този закон толкова години,за да няма конкуренция и да не се вдига цената на земята за да могат руснаци и турци да я изкупят за жълти стотинки. А,никой не се притесни когато не частно лице,а държавата Русия си купи пак за жълти стотинки комплекс на брега на моретодо резерват и огромна плажна ивица.

189

1262

преди 3 месеца

Аууу! Тези лоши чужденци ще вземат българската земя и ще си я изнесат у тях.

188

Анонимен

преди 3 месеца

ПП предателитеб предатели ,продават земята на България ,че ни купят за жълти стотинки

187

Анонимен

преди 3 месеца

голям праз!!***!!

186

Анонимен

преди 3 месеца

След Палестина и Украйна, явно ние ще сме третото голямо изкупуване на земя. Честито на всички демократи, атлантици, които ни докараха дотук.

185

Анонимен

преди 3 месеца

Чужденци в правителството,чужденци притежават земята.На който не му е ясно как се нарича това думата е Робство.Пак ще ни освобождават опълченци и руснаци,дано е по-скоро!

184

Жеко

преди 3 месеца

Славните ни чужденци с два и повече паспорти,дали ще могат да купуват големи български мъддии,като притурка и неразделна част от земята ни? Голи,бол и истински!

183

Tvetan tsvetkov

преди 3 месеца

О, ужас Ганьовцииии...Първо Норвежците ви взеха татуираните ***, после Англичаните купиха Школо, а сега и земята на балканският *** ?! Нямат край страданията !!!

182

от ЮАР

преди 3 месеца

До до ЮАР - никаква калимера не ми е развалил Путин. Напротив, като почна войната в Украина казах на всички мои приятели, че най-накрая се появи шанс, България да излезе от зоната на влияние на Русия. И буквално това става пред очите ни. Защото обстоятелствата накараха Америка да стегне редиците в Европа. Понеже не само България, но и цяла Европа беше проядена от Руска агентура. Сега им бият шута отвсякъде, до края на годината санкциите ще прерастнат в пълно ЕМБАРГО. Англоамериканците знаят!

181

Анонимен

преди 3 месеца

Специално ние българите никога не сме чувствали остра необходимост да имаме собствена държавност. Ботев, Левски и Раковски са по-скоро изключения. Обикновеният българин го интересува личното материално благополучие, което той по никакъв начин не обвързва със собствена държавност. Затова и безпроблемно е карал 500 години като турски (османски) поданик. Сега на практика е германски, но това му харесва тъй като той вярва, че му предоставя по-големи възможности да се обогати лично.

180

Анонимен

преди 3 месеца

Събраха се шебеците в Давос да се правят на велики, без да поканят Русия! Какво е днес ЕС и НАТО? Едно нищо! Важно е не колко пари имаш, а дали си готов да даваш кръвни жертви и то много! Кой народ от ЕС и НАТО е готов за това? Никой! Украинците ще свършат и западното господство приключва! Цялата Украйна ще стане руска,Приднестровието също.

179

Жиката

преди 3 месеца

Глобалният капитал ,е ненаситен. За него няма национални закони. Те му създават неудобства.

178

до ЮАР

преди 3 месеца

Такива като теб, трябва да са третират като вреден дивеч. Добре,че Путин ви развали калимерата.

177

от ЮАР

преди 3 месеца

До Анонимен-181. Вярно е. Путин не само иска да вижда отделни държави в Европа. Той не иска да говори с Европа, понеже икономиката на Европа е около 20-25 ПЪТИ по-голяма от Руската. Затова, Руската пропаганда успя да прокара лозунга Европа на Нациите преди 10-ина година. Затова, Русия финансира всички крайнодесни фашизоидни формации в Европа. Но при сегашната конфронтация, Руските идеи и влияния оттичат в канала. Ще има и пълно ембарго срещу Русия и самите те ще оттекат.

176

от ЮАР

преди 3 месеца

До Анонимен- Разбира се, че повечето Българи нямаме нищо против, управниците ни да са в Брюксел, а не в София. Понеже ония в София ги командват от Руското посолство от 70 години насам. Затова, повечето Българи не само нямаме нищо против да ни управляват от Брюксел, но НАСТОЯВАМЕ за това и не щем финанси управлявани от БНБ, а от Европейската Банка във Франкфурт. Защото всички нормални хора сме Първо качество хора и не искаме държавата ни да е второкачествена.

175

Анонимен

преди 3 месеца

Обединение на ЕС в една държава под вещото ръководство на Германия е бъдещето. То вече се случва.