13

Българин

преди 3 месеца

Че от джендарско правителство ,какво да очакваме

12

Българин

преди 3 месеца

Аха,че то ние не произвеждаме нищо,но си внасяме и джендарчета даже.Просто сме платежно способно.Богата нация.

11

Стига филми

преди 3 месеца

ГМОто го ядем от години,чак сега ни питат дали искаме,всякаш ще ни чуят какво искаме!.ПРАВЯТ СИ КАКВОТО ИСКАТ ЯДЕМ *** ОТ 20Г КОЙТО НИ СЪСИПВА ОТ РАК,ЯВНО ИМА ОТКЪДЕ ДА СМЕ НА ТОВА МЯСТО ПО СМЪРТНОСТ.А ОТГЛЕЖДАНЕТО НА КАНАБИС НЕ Е ЛЕГАЛНО И АКО ТЕ НАБАРАТ ТЕ ШИ.АТ ЯКО,А ЗА ГМО И *** ОТ ПРИМЕСИ ВМЕСТО МЯЛКО,ЧЕ СЛАГАТ И НИ ТРОВЯТ НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!! В ДОСТА ПОБЪРКАН СВЯТ ЖИВЕЕМ ВЕЧЕ!!!!

10

Анонимен

преди 3 месеца

Професорът желае да разработва ГМО растения по договор с чужди фирми, на тукашните изисквания му пречат да печели! Да се преориентира и да отглежда и възстановява местни сортове по стандартен начин.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Срамота ей, хората искат ГМО, ламтят за него, на опашки се редят

8

Не на ГМО

преди 3 месеца

ГМО растенията "заразяват" съседните територии и напредват агресивно. В течение на милиони години сме се нагодили към съществуващите растителни видове. Изобщо не вярвам, че "учените" са по-чени от природата. Та през 50-те са давали.захар за отслабване и са стимулирани.пушенето.

7

Анонимен

преди 3 месеца

България е трябвало да гласува Против ГМО. Кой е гласувал Въздържал се? Това е каосвено приемане. Да ходят на съд за предателство!

6

Красавицата

преди 3 месеца

Максим Каракаш и любовницата му ще проявят интерес. Бизнесменът, по прякор СЕКСА, дава купища пари за любовницата си, бизнес асистентка в една от фирмите му и е обърнал гръб на жена си и сина си и не им дава и стотинка издръжка. Сина си е пратил далеч в чужбина, а жена му я отпратил да се изкарва хляба на държавната трапеза. Ню ейч семейство със свободен брак без ангажименти.

5

Kateliev

преди 3 месеца

Ледниците се топят и освобождават още земя, така че климатичните промени са благоприятни за доста северни държави за сметка на няколко жалки островчета

4

Анонимен

преди 3 месеца

Бил Гейц поска салза. Много иска да нахрани всички ни с ГМО шитня и смлени бръмбари. За добпото на клаймъта, не бе, честно. И се вацинирайте ей, тоя прекрасен човек няма да ви излъже

3

Анонимен

преди 3 месеца

Ние нямаме нарастване на населението, но пак земята се пилее. За сваляне на кръвното ядем домат Идеал. Нито канабис, нито ГМО ни трябва!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Докога ако пафнеш една цигарка тревица е "големо престъпление" , а да се напиваш всеки ден като свин....я с 400-500 мл. домошарка 65 градуса и после да пребиваш семейството си няма проблем.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Taka и трябва да бъде. Едното е полезно, другото вреди.