178

medical warning

преди 3 месеца

дори статия за такива "изказвания" е медицински extremely dangerous с название като корона(рно-артериален) вирус, dnes.bg да не са решили да се самоубиват днес?

177

medical warning

преди 3 месеца

"час по-скоро" и коронарно.артериална ?вирусна криза, или дори пандемия е >>extremely dangerous, I am not recognizing his studies in Harvard for this

176

medical warning

преди 3 месеца

коронарно-артериална ?вирусна криза и приемане на евро по време на нея, I am not agreableOffence against the Euro moneys

175

medical warning

преди 3 месеца

хахаха, тези си гласуват за неврохирурга, тъй като приемане на евро по време или малко след колонарно-артериална криза ще е не просто голяма грешка, а вече прекалява(те)Този няма Харвард, заради това предложение, сори, I am not recognizing his studies

174

Дори да оставим

преди 3 месеца

всякакви други аргументи настрана, за които няма да ни стигнат ограничените букви тук, фактът, че Дания, от самото начало, е настоявала да не приема еврото и е извоювала това право, говори достатъчно красноречиво! И това дори е било мнооого преди времето на натрупаните дългове които сега е поканено да плаща магарето България (само затова се кани магаре, когато гостите вече повръщат след края на сватбеното увеселение), въпреки че дори не е яло, пило и се веселило като Гърция, Испания и други.

173

до 167

преди 3 месеца

Грешиш. Той е завършил специални курсове за подготовка на продажни колониални губернатори и диктатори. Не приказвам празни приказки. Това обучение съществува съвсем официално. Информацията е публикувана онлайн. Стига да се интересува човек, да знае какво търси и да ползва английски, тя не е никаква тайна. Даже наскоро пак четох такава статия, но не запазих линка, а и да бях, щяха да го изтрият.

172

Хари

преди 3 месеца

Пускай се Кирчо по парапета и не мисли за народа,народа Кирчо те е прежалил,и тебе Кирчо,и теб Кокорчо и вас гнусни предатели и разбойници!!!

171

Анонимен

преди 3 месеца

Е, къде ще ходим, че няма да го въведем.

170

Анонимен

преди 3 месеца

КАК ВЪРВИ ТРИДНЕВНАТА СПЕЦОБОСРАЦИЯ НА ПУТИН? МИЕ ЛИ ВЕЧЕ КЪЛКИТЕ В ЛАМАНША?

169

Галя от EmbassyTO

преди 3 месеца

Тези милите и те не знаят какво правят на форум на който милиардерите учат милионерите как трябва да живеят обикновените хора , които и не спестяват даже.кица и тя с нейните селфита с познати и непознати е като беден роднина от село в големия град, видял някой, за който е чувал. Смях.

168

Анонимен

преди 3 месеца

До toti. Опитваш се да се правиш на умен и културен, но това не ти се удава. Доминиканската република е една, не са няколко; плодовете на крушата са голи, без мъх, не са праскови. Културните селяни отдавна поумняха и станаха граждани, дори сега, след 34 години, над 250-300 хил. души всекидневно идват в столицата на работа. Лошото е, че не се ограмотиха политически и позволиха на Сидеров, Б.Борисов, Пеевски и двамата канадци да ги яхат. Това ще е до време.

167

Анонимен

преди 3 месеца

Станахте ясни след като на едно среднощно съвещание си изприказвахте целите,които преследвате и реалната позиция, която партията ви има в политическия живот. Един присъстващ на заседанието ви записа, на другия ден медиите публикуваха записа и вие за една седмица се скрихте като мишки. Но сте достатъчно нахални, стана ясно кое посолство стои зад гърба ви и пак се втурнахте в борба за власт.Не се съюзихте с ДПС, ББ стори това и сега отново ви прави на маймуни вместо вие да имате инициативата.

166

До Киро Тъпото

преди 3 месеца

Като замразиш цените тогава ще вкарваш еврото...

165

Искаме Еврото

преди 3 месеца

Копейките ще изгаснат окончателно, след въвеждане на Еврото у нас!

164

Ганчо

преди 3 месеца

Българите сме прости хора,все ни е страх да не се прекараме!Навремето се избивахме за долари и марки сега си искаме лева,абе такива сме си прости и упорити!

163

Тия 30 милярда

преди 3 месеца

голям зор дорде ги прибарате!

162

Точно това няма да

преди 3 месеца

До 172. toti Ха стига сте ревали бе селяни!!От такива бъзливци сме на туй дередже,но ходите по Хърция,по Доминикани и Хаити и се кефите, но тука си оставате селски голи крушки без дръжки!!!Няма да се промени нищо.а ще си ходите свободно на кини в Франция и ядете Виенски кифлички...!!. . . . . . . . . Напротив, това всичкото ще се промени и ще ми липсва Гърция, Доминиканската и всички други! За съжаление повечето са като тебе - резусни накаци с мисловни дефицити! Никакво съжаление вече!

161

Анонимен

преди 3 месеца

По-добре война отколкото еврозона!

160

друже

преди 3 месеца

До Loyko Нещата не се основават на страх , а на познанието , че това е пирамида , управлявана от мошеници и некадърници .

159

приятелю

преди 3 месеца

До Loyko Не е проблемът в страха , а в познанието , че това е пирамида , управлявана от мошеници и некадърници .