32

Мдааа,

преди 3 месеца

а един мармот завива шоколад в станиол!

31

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 28 Българско звучи, но понеже "нямаме нищо общо" с руснаците, звучи така и на руски. (за школото са писали много от нашите възрожденци, да думата изглежда стара, но също е и българска)

30

Анонимен

преди 3 месеца

Никога нищо не откриват, когато става дума за крупните престъпления, но ако става дума за кокошари, винаги разкриват всичко?

29

Българин

преди 3 месеца

Факта че името на продукта е изписан на латиница означава че на автора не му пука за България. База данни за българските училища с латинско име. Ми шоКА Денков има пръст в далаверата.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Единствения проблем за англичаните е името на приложението. Доста руско звучи Школо

27

Анонимен

преди 3 месеца

Реално проблем с продажбата няма. Проблема е, че при изхарчени стотици милиони държавни пари МОН все още няма работеща платформа за училищата

26

As

преди 3 месеца

Тука повечето дори не знат какво са лични данни.Няколко хиляди реда таблица с имена не струва почти нищо в ит света. Школо са продали софтуера, дев екипа и съпорта което всъщност прави цената на продукта. За на Иванчо двойките никой не ги е грижа

25

Анонимен

преди 3 месеца

БОКО ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ГО ОСТАВЯТ ДА Я СЪСИПВА

24

Бозайник

преди 3 месеца

Рептилите не ги интересуват тройките на Иванчо, интересуват ги децата от шестата раса, които ще ликвидират господството им на планетата. А по оценките много лесно ще ги разпознаят. С други думи: отличниците, Иванчо, отличниците! Имената и адресите!

23

БЪЛГАРИН

преди 3 месеца

Пълна, тотална, просташка некадърност на българския бизнес показва скандала със Школо. Една българска фирма не може да развива собствения си бизнес и го продава без причина, без да осъзнава ангажимента си към българското общество. Вместо те да излязат на международния пазар се продадоха като магистрални красавици. Жалка работа.

22

Анонимен

преди 3 месеца

купили за го заради данните естествено, няма кой да купи такъв софтуер

21

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 месеца

ШКОЛО НЯМА ДА СЕ ПОЛЗВА В АНГЛИЯ. БРИТАНСКОТО МИНИСТЕРСТВО ИМА СОБСТВЕН СОФТУЕР - ДЪРЖАВЕН. ТАМ НЕ СЕ ДОВЕРЯВАТ НА ЧАСТНИ ФИРМИ.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Единственото недобросъвестно е продажбата на личните данни от копейките. Школо няма да се ползва в Англия никога. Копейките продават личните данни за да си купуват индулгенции.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Колкото и таблици и страници с факти да изкараш и да обясниш на една копейка, няма как да ги разбере. Не търси разум където го няма. Вместо да се радваме, че има успешна българска платформа, която ще се ползва в Англия, ние търсим под вола теле и протестираме с безумни твърдения. Българите сме завистливо долно стадо, после защо не сме единни - ми от завист.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Проблем има, личните данни са продадени, личните данни се събират без съгласието на техните собственици.

17

Анонимен

преди 3 месеца

И ся какво, никой не може да задължи родители,учители и деца да ползват и да си дават лични данни на тази тъпня?

16

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 месеца

Кой сключва договори от името на училищата без съгласието на ученици и родители?

15

Анонимен

преди 3 месеца

ПРОДАВАНЕТО НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ ИЗВЪРШЕНО ОТ МУТРИТЕ НЯМА ДА ВКАРА БЪЛГАРИЯ В ШЕНГЕН.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Абе какви лични данни, България не е държава, а колония, националната телевизия ми рекламира фейсбук спотифай и нам си кво, всичко беше хакнато по десетки пъти, осмокласник знае, че след пробив се сменя паролата, в нормална държава това ще е не просто скандал но и смяна на вдички документи за сметка на държавата, уикилийкс пусна адреси на български банки и фирми следени от цру това си индустриален шпионаж, а тук реакция никаква. Да не говорим че скайп още американците като го купиха взеха данни

13

преди 3 месеца

Е тогава защо ЕС не дава на китайски компании да купуват европейски фирми? Нали няма значение собственика кой е? Те китайците ще са си в китай и вие ще си продължаватв да си държите личните данни на сървъра в Еяропа. Къв е проблема китайци да купуват бази данни в ЕС? Те няма да ви изкопират даните, да ве, чесна пионерска! Само дето не ги пускат да купуват фирми. Поздрави т0земци от СидниАв$тралия! Доказахте защо сте пакистанците на ЕС и как ви тричат. Добре че не живея сред 6алкански 4укондури