13

Зоран за дръжавата

преди 3 месеца

БРАВО на гръцките политици, защото знаят от къде да взимат пари за благото на тяхната държава.

12

Накратко :

преди 3 месеца

Да "благодарим" на интимната кЛоалицийка на Посолството за това,че защитават интересите на родината си,която и да е тя, с изключение на България!

11

Анонимен

преди 3 месеца

Като имат мислещи хора, ще стане. Ние бяхме, но уви вече сме кръгла нула. А с поредната простотия, битовите абонати да се лашкат в търговията с енергия и да избират доставчика ще настане пълен хаос и масова безотговорност.

10

Анонимен

преди 3 месеца

ИСКА АМА НЕМААА, НЕМАААА

9

Анонимен

преди 3 месеца

Иска но не може и няма да стане

8

България прави

преди 3 месеца

всичко за изпълнението на гръцката мечта! И не гърците са виновни, а балканските макаки така го правят!

7

Анонимен

преди 3 месеца

Ами като погледнете какви хора ръководят енергетиката ни, няма нищо изненадващо. Когато шефовете бяха специалисти, а не парашутисти, ние продавахме на всички наоколо. Кривоустата затвори блоковете в Козлодуй, Бойко срина Белене и никой никаква отговорност за нищо. Назначават се свои хора близки на партията и това, че не разбира нищо не е от значение. Кой учил география, кой строителния, кой за рехабилитация, но с сътворена автобиографии и хоп, "много" става.

6

Fena

преди 3 месеца

Това беше шансът на БГ. Технологии,икономика,туризъм, добив на горива? Ние нямаме капацитет (кадри), нямаме традиции, нямаме ресурси. Шансът ни беше в местоположението и възможността да пренесем газ, петрол и ядрена енергия от Азия и Русия към ЕС с убитата зелена сделка. Но не случихме на политик с топки, който да направи Южен поток, АЕЦ Белене, петролопровод и поне още 2 тръби за газ и петрол от Азия. Когато на изборите си избираме меки китки, няма после да се чудим, че ставаме бардак.

5

MNENIE

преди 3 месеца

Българските Инженери и Лекари са най-неграмотните в Света . БАН е като Магадан - чукчи на заплата .

4

Анонимен

преди 3 месеца

Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го направиш.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Сори ама всеки иска и щом и може значи енергията не струва и 5 ст. дори скоро всеки сам ще си я произведе и дори продаде, обаче акъл никой не може да ви налее!

2

Анонимен

преди 3 месеца

С посредничеството на ППДБ, България нетен купувач.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Ми ще стане! Ние като спим!