42

1262

преди 3 месеца

А защо не протестирате против високите цени на храна, ток, вода, телефони, банкови такси и мн.др.

41

Libre comme air

преди 3 месеца

Голяма. Алчност...57лв.за електронна бележка...!!!

40

Анонимен

преди 3 месеца

Личната ми лекарка, GP, е бивша гинеколожка. Трети път ми изписва противозачатъчни заради хормонален проблем, които никой вече не продава отдавна в аптекарската мрежа. Дали с остарелите си знания ще ми оправи хормоналния проблем като даже не знае какво се използва в днешно време, а не отпреди 30 години?

39

Анонимен

преди 3 месеца

Бележката при моята лична за детето беше 6 лв, като станаха електронни я намали на 3 лева. Ами..каквото такова. Нямаш избор.Не бих платила 57 лв за бележка. Луда работа.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Никъде ама никъде не пише че, бележките се заплащат алчните доктори и за това искат пари дано рак хване децата на доктор който иска пари дано дано дано............,..

37

1262

преди 4 месеца

Да направят и цигарите за учениците безплатни. И не пожелавам на тази българка и детето и да са в положението на украинските деца. За всичко пари имате- за здраве, не. Ще се научите по трудния начин.

36

Българка

преди 4 месеца

Сигурно за украинчетата е безплатно!:) Като всичко за тях а за нашите деца събираме капачки и дарителски кампании за лекуване на болните от тях.България я няма за българите доста отдавна.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Лудница!

34

Решението е едно!

преди 4 месеца

Да се интегрират системите за пациентските досиета и НАП. Всеки преглед да се вписва в системата и да се генерира касова бележка, която да отива в НАП. Освен зверски контрол няма да има решение на този проблем. В момента се раздават бележки заради тези такси. 10 деца по 3 лв. са си 30 лв. без данъци, без нищо! Забравяте нещо много важно: системата е толкова разсипана заради лобисти, на които така им изнася. За това и умират хора! А вие си чешете езиците тук!

33

Анонимен

преди 4 месеца

Друго се сетих. Някой спомена по-долу, че болничния за родителя, струвал 20лв. Защо, след като ЗО на децата са от държавата, а държавта ще направи на нищо родител, който си зареже детет болно само в къщи. Баби и дядовци трябва да работят до 65+. 20лв къде отиват ми е въпроса. Отговорът - за заплати на калпаци, които следят кодове на болести, обобщават статистики за журналисти, насочват рекламите на лекарства по ТВ, цените в аптеките,, подават нови идеи за зулуми към ЕС и СЗО в здравеопазването.

32

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 32, май имаш нужда да отвориш речник и да провериш смисъла на думичките. Като човек, който плаща много имам право да недоволствам :) За разлика от теб не клвалифицирам хората! Държиш се безсрамно, но дори и това не осъзнаваш. Ама явно толкова ти е капацитета!

31

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 33, не ти си от село! И не се приема извинението! За това писах на твоя диалект, явно си го разбрала правилно!

30

Анонимен

преди 4 месеца

до 31А вие сте от село. Ясно. Извинете.

29

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 30, с 270 лв. здравни, които плащам всеки месец дали нямам пари, а? Хайде стига се излага. Тръшкаш се ти! Ама дори това не можеш да осъзнаеш. И като ти гледам отрицателния вот... май и другите не мислят като теб. Наистина не си интересна!

28

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 29, изобщо не знаеш какво заплащаш, но за сметка на това гоУем го вадиш(на твоя език, че да го разбереш с пр0сташникия си манталитет), а? Плащаш бележката! Нищо повече! Това няма нищо общо с прегледа. Хайде оправи си дефинициите и после коментирай, че не си интересна вече!

27

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 28Ми като нямаш пари да си платиш услугата защо я ползваш? В най-скъпата болница ? Единственото което ви обяснявам е че всяко нещо има цена и тя трябва да бъде платена. Вие се тръшкате като някакво глупаво дете пред магазин за скъпи играчки. Не порастнахте ли ?

26

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 26 Плащате прегледът и становището на лекарят за да прегледа ВАШЕТО дете (не неговото). Това заплащате. Всъщност какво ли ви обяснявам. След 20 години всички лекари ще са частни и глупостите с общото плащане/неплащане ще приключат.

25

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 24, по същият начин можем ли да кажем, че бележка със стойност 57 лв. е ОК? И да дефинириаме с твоята логика че на чудж гръб и 100 тояги са малко? Клошарката тук си ти, ама ти е трудно да го осъзнаеш! Спри да обиждаш хората. Смешна си.

24

Последна степен на

преди 4 месеца

малоумие! Ама действително ли се иска такса за болнично или т.н. извинение? От както евреите измислиха парите не е необходимо да се извинявате в България, просто плащайте! И се сетих, затова всички са бедни, много плащате! Хе хе хе!

23

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 24, редно е да си пиете лекарствата редовно! Тук не става въпрос за санитари и линейки! Става въпрос за деца, които уж са осигурени от държавата! А се изисква плащането на бележка, която отива в училището за да удостовери, че детето е болно! Каква е логиката да се заплаща от родител? Прегледът е по-скъп и е безплатен. Наистина е време да има лични партиди и да видите тогава какво значи цена и стойност! Ще се молите да помощи за да си вадите зъб! Солидарността не работи!