107

Анонимен

преди 3 месеца

Мафията забогатява на гърба на евтините роби, които наема и експлоатира срещу 933лв брутна месечна заплата.

106

Щерю

преди 3 месеца

Какво чудно - така мафията у нас си изпира част от парите от сивия сектор преди да приемем еврото...

105

Анонимен

преди 3 месеца

Какво значи това ??? Че "бедна" България е бедна само на хартия. А 80% от икономиката е в сивия сектор. Т.е. от комунизмът нищо не се е променило. Колкото и паметници да бутаме, колкото и да клякаме и да се правим на модерни евроатлантици...манталитетът ни за далавера и келипир, си е все същия!

104

Анонимен

преди 3 месеца

Когато в БГ си продал 100 коли за една година и продадеш 200 на следващата казваш, че имаш 100% ръст.... Когато в Белгия са продадени 500 000 нови автомобила за годината, което е с 5% ръст от предната, казваме че сме изпреварили Белгийците...

103

Реед

преди 3 месеца

Има една хубава българска поговорка "На гол тумбак, чифте пищови". Като изключим бизнесът, на който му трябват коли (не мерцедеси за любовницата), огромна част от народа харчи последните си пари и изпада в заеми, за да кара нова (или относително нова) кола, да говори с нещо ProMax. *** история. Със жената докарваме 12-13 хил.лв на месец, имаме пари да отидем да си вземем нови, среден клас от дистрибутора, но караме 10 годишни коли и даже не мислим да ги сменяме. Всеки сам си преценя!!!

102

Анонимен

преди 3 месеца

АААААА ДА. Имаме много пари и затова няма да се вдигнат заплатите до нормалните западни нали? Както в блатная там един има 100 нови коли и в а т н и ц т е са богати.

101

Анонимен

преди 3 месеца

До Я покажете ЦИФРИТЕ Германия е почти 90 млн човека. България е 6-7 млн. Естествено, че в абсолютна стойност цифрите ще са малки.

100

Безскрупулни крадци

преди 3 месеца

Алчни,безскрупулни , крадци и лъжци. Това са по-голямата част от българите от български произход. Човешкият живот няма никаква стойност за такива. Тези возила се купуват с пари придобити от корупционните схеми и практики в които са замесени банките , съдиите и управляващите ни .

99

Я покажете ЦИФРИТЕ

преди 3 месеца

Нека аз да дам една единствена цифра. В "сриналата се" Германия за САМО ПЪРВИТЕ ДЕВЕТ МЕСЕЦА ОТ 2023Г. са продадени 2 138 066 коли . А сега .... приятно четене за изненадващия "първенец" България . Божкеее, колко сме жалки. Толкова ли няма с какво наистина да се похвалим ?

98

Я покажете ЦИФРИТЕ

преди 3 месеца

Еееей, много ги харресвате тия проценти . Я напишете "сриналите се " в продажбите страни КОЛКО автомобила са продали да ги сравним с "Първенеца" по продажби в ЕС - България . Да не се окаже че в "сриваща" се Германия по селата продават повече БРОЯ автомобили за месец в сравнение с продадените за година в "изненадата" България . Хахахахаха

97

Анонимен

преди 3 месеца

Защото Европа загнива, а България случи н правителство! Хората купуват... имат пари.

96

Анонимен

преди 3 месеца

Първо вижте кой какви служебни коли има и ще се ориентирате кой и как ги купува.

95

78854

преди 3 месеца

Дори да не са нови, има бая скъпи и луксозни коли, които дори с 1500 лв заплата е бая зор да се поддържат, но то е практика при нас, хубава кола и живееш в панелката...

94

Анонимен

преди 3 месеца

Ходят да работят в други държави,копат картофи,затварят буркани,пестят непрекъснато...статията мирише на завист от другите държави,които не са свикнали на вечни кризи.

93

немец

преди 3 месеца

Единственото което е по-скъпо в Германия е енергията... Ток - няма по евтино от 25 цента/киловат, газ е 11 цента на киловат (около 1,20 евро на куб.м. газ) бензина е около 1.70 евро и нагоре

92

Партийните

преди 3 месеца

Членове на западните фашисти,забогатяват всекидневно,за да ни лъжат,а народа обеднява! Та те така,нови коли особено ,като тази от снимката малко трудничко за обикновен работник,да си я позволи!!Ама не казвате,кои хора си позволяват чисто нови коли,особено от по лъскавките!!!Чисто нова кола коги влезнем наистина в ЕС,да взимаме по 2000, защото цените ни по щандовете са ни неразличими от Германия!

91

Българин

преди 3 месеца

Бай Тошо беше казал на времете ... 6 милиона фокусника живеят в България... По 100 лв заплата получават, по 100 лв. харчат и по 100 лв. спестяват...

90

MoneyLoudering

преди 3 месеца

Яко пране на пари мазе ин Бул га ристан

89

Това е индикатор

преди 3 месеца

Че престъпността в България и корупцията е е в златен век

88

От корупционните

преди 3 месеца

Схеми и кражби и рекети на бизнеси някой хора си копуват да