36

реалност

преди 3 месеца

какви 3500, едно джи-пи взима по 6-7000. да не говорим че лекарите и минималната им е много

35

Бай Пешо

преди 3 месеца

Глупости на търкалета. Програмистите взимали чисто 7хил заплата. Мениджърите нищоправци взимат и по 16. А програмистите взимат 3-4 макс 5, и то с огромно юркане. Едини са тези които взимат 7, и то за тези пари така жестоко с юркат, че след 15 години ще бъдат психическа развалина, ама с пари които няма да струват и една стотинка. А именно тези програмисти, немогат даже и автобуса да запалят. А за незнаещите, аз съм програмист, но мога да карам всичко с ДВГ, без значение камион или автобус.

34

ИТтата обраха народа

преди 3 месеца

Програмист взема средно чисто 7хил лва само от заплата. Отделно повечето взимат и от ренти. Ама програмист даже не знае как да запали автобуса.

33

Програмист

преди 3 месеца

До 27 : Никъде не съм споменавал думата "диплома". Говоря за реални знания, опит и умения. Подготовка. Време инвестирано в придобиване на такива. Вече никой не пита за диплома при нас. Тя не доказва нищо, а 5-годишното време за следване е геологическа епоха в технологиите. Това, което е било актуално, когато си бил първи курс студент може отдавна да е отречено когато завършиш.

32

до Пасмината

преди 3 месеца

Ти се радвай, че само сочат юмруци. Защото могат да почнат и да удрят с тях по желтопаветните кратуни. Предполагам, че и това ще стане скоро.

31

Пасмината на Радев

преди 3 месеца

Тия протестъри са от резидентството, щом сочат юмруци.

30

badabum

преди 3 месеца

И така започва саботажа и притискането на Терзиев от страна на ГЕРБ чрез поставеното лице, понастоящем общински съветник Екатерина Йорданова. Няма лошо, политика и всичко е позволено....Проблемът е, че като искат 30% увеличение и заплатите са им малко да ходят в частния сектор. Там работа бол, пък и заплащането е по-добро...пазарна икономика. Ама не искат....

29

Огнян

преди 3 месеца

Я да ги глобят, за замърсяване на въздуха.....

28

до 29

преди 3 месеца

Да защото и ромалягите са с цвят лилллав, а днесаджийте ги защитават!

27

до Програмист

преди 3 месеца

Като човек с няколко дипломи за висше образование, не се засягам от думи като "ало вишистите". Както и ти самия си написал "едва избутали гимназия" би следвало да знаеш, че има и такива, които едва са избутали висше образование. Даже ако трябва да сме честни те са по-голямата част от дипломираните. Не можеш да се сърдиш на хората, че генерализират. Не разбирам обаче защо хора като теб държат да се разграничат от тези без дипломи? Все едно дипломата ти е върхово достижение в живота. Ставаш смешен

26

Анонимен

преди 3 месеца

Е щом тия са недоволни,ще си назначим виетнамци.Нали Желязков ни ги договори?

25

Анонимен

преди 3 месеца

Сещате ли се кой ги ръчка?КНСБ,защото вече не са на хранилката и ГЕРБ,защото загубиха София.Правете си изводите сами.

24

ПП ДБ

преди 3 месеца

Роби на банкянския Бай Миле що не ревахте при фандупкова

23

интересно

преди 3 месеца

що не напуснат щом заплатата им е малка ?!

22

Пустиняк

преди 3 месеца

И огън запалили хубавците

21

Анонимен

преди 3 месеца

Не ги чух да казват колко са им заплатите в момента,за са искат повишение.То всеки иска,ама бюджета не е брашнен чувал,който колкото и да го тупаш,все ще пуска.

20

Анонимен

преди 3 месеца

явно другите са доволни от заплатите след като има 10 човека! освен това на няколко пъти им вдигаха заплатите и билетчетата и картите - кво искат повече ?

19

Анонимен

преди 3 месеца

ДА ИДАТ ДА КАРАТ ТИРОВЕ! ТАМ Е ПО ДОБРЕ

18

Клошариии

преди 3 месеца

Махайте се от София

17

Анонимен

преди 3 месеца

Най-лесно се става шофьор в БГ. Едвам изкласил средно , но с книжка и иска 5000 лв.... А в същото време търсят доктори за поликлиники на 3500 ? Само за информация, че за доктор се учи още едни 13-14 години след средното!