50

Лъжи, лъжи

преди 3 месеца

За 2-3 семейства строят център. Кого лъжат? Обсъждане- едва след свършен факт. Това пък е наглост. Лъжата днес е превърната в най-голямата ценност у нас. Забележете, че правят каквото са си намислили, криво,право-няма значение. Никакъв страх от народа. Защо ли?Абсолютно сигурни са, че няма да се противи. Така ли е или да?

49

Анонимен

преди 3 месеца

Аз настоявам новите бежанци да се настаняват в хотелите по морето и планинските курорти, при същите условия за собствениците, които гарантираше правителството за украинските бежанци.И едните са бежанци, бягащи от война, и другите също.Украинците не бяха настанени в центрове за бежанци, логично и честно е и афганистанците и сирийците да са в хотелите.Нали Бог ни е създал равни.

48

Горките хора...

преди 3 месеца

Естествено, че ще са на свободен режим! То навсякъде е трагедия, но там има и база, а сега и този ужас...

47

Някой

преди 3 месеца

Ще докарат талибаните от Австрия.

46

Анонимен

преди 3 месеца

Горките.Там искаха и натовска база да правят.Кофти.

45

.

преди 3 месеца

Ямбол , голям лечител живее там , зове се Динко , слечите проглеждат , сакатите прохождат. ДинкУ ги хваща , Анита Мейзер ги връзва !

44

Хаха

преди 3 месеца

Да ги настанят в блок 20

43

Шорош Денк0ФФ :

преди 3 месеца

"Това е дискриминация!Да се махне българския език от училищата и да се преподава на афганистански и сирийски,за да не се чувстват дискриминирани децата на 100 хил мигранти! Веднага да им се дадат европейски социални помощи и да се настанят в петзвездни хотели!!! Да им се осигурят СПА процедури,масажи,педикюр,маникюр,ол инклузив хранене и пълен достъп до детските ясли и детски градини за задоволяване на спацифичните им нужди! Също така да им се раздадат нови автомобили за удобство и мобилност!"

42

Анонимен

преди 3 месеца

То ,че ще ги гледаме е ясно. Поне да ги храним със свинско ,че е по евтино. и който оцелее.

41

anonimen

преди 3 месеца

Със сигурност има хора, които говорят езика им. Не могат ли да обяснят, че тук свободно разхождаща се жена не е плячка, а човек, отишъл да изкара прехраната на семейството си и ще ще има бой, ако изнасилят? Лесно е - пипнеш ли, чупят глава. Защото при тях жената винаги трябва да е придружена, иначе е обект на нападение - т.нар. male guardian

40

Иван

преди 3 месеца

Абе какъв център за бежанци бе? Да го построят в Турция, от където идват бежанците! На границата да се стреля на месо! Да видим дали и един бежанец ще припари до България. От там Австрия като види как пазим границата и директно в Шенген!

39

Тенгри Кан

преди 3 месеца

Нема бунт!;))) Искате ЕС получавате фес!;)))

38

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 29 - Лесно се фалшифицира, като 1/5 от населението му пука, друга 1/4 е по команда ...

37

Зелен мозък

преди 3 месеца

До 38 - Не ни е до тях .. ЕС не дава пари, а ние не сме точно хора, че да ни пука за хора ...

36

Аз

преди 3 месеца

Кой им плаща заплатите на БЧК? Явно не са данъкоплатците на България. Как така ще коментират след като открият въпросният център, нали хората точно това искат - центъра да не бъде открит.......

35

Анонимен

преди 3 месеца

Ямболлл е града ...

34

Анонимен

преди 3 месеца

Да направят един приют за бездомни вместо център за бежанци.

33

Анонимен

преди 3 месеца

Това са гостите на Денков. Посрещнете ги с плюшени мечета и плакати "Уелкъм". Айде, честит ви Шенген. Честита ви сглобка.

32

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименПърво се научи да пишеш и тогава коментирай.

31

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименАнонимния "буреняк"се изказва неподготвен.