25

INFO

преди 3 месеца

Човека отива в Европа да продаде часовника на благотворителен търг за 50 К . Но го задържат на митницатазаради този часовник. Става Голяма Новина. Плаща мито 10К и го продава за 250 К ...

24

анонимен

преди 3 месеца

Глупости!А какво става,ако не го продаде и си го върне обратно?Ще води процедура по връщане на митото ли?

23

Реалността

преди 3 месеца

Помня преди години тогавашния военен министър Карл-Теодор цу Гутенберг изгуби докторската си степен и напусна поста, след като бе разкрито, че е копирал голяма част от докторската си теза, нищо че човекът беше от виден благороднически род! Германският съд е безкомпромисен и няма значение дали си беден или богат, дали си министър или професор.

22

О

преди 3 месеца

Тука щяха да му го гепат още на летището и така да избегне излишните проблеми.

21

Мдааа

преди 3 месеца

Германците спазват законите, защото съда им и прокуратураглта не са корумпирани, а са безкомпромисни, не е като у нас.

20

Закон и Ред

преди 3 месеца

През границите на ЕС никой няма право да пренася пари и вещи над 10 000 евро! Ако има такива се Декларират. Ако ли не, се плаща глоба в троен размер, конфискация или затвор, ако не можеш да платиш глобата. В Германия няма 5-6, законите се спазват, глобите се плащат! Бяха вкарали в затвора дори мениджъра на ФК Байерн-Мюнхен за укриване на данъци, е разбира се в затвор на богатите, не при отрепkите!

19

Арнолд

преди 3 месеца

бедна геймания коленичи пред Мастъра си Америка, разбира се, че ще ме пуснат, мито фуй бухаха бухахаха бухахахах

18

Анализатор

преди 3 месеца

Вски българин който подкрепя действията на фашистка Австрия срешу нашата родина България е доолноопробен престъпник и заслужава затвор!

17

Анонимен

преди 3 месеца

Да дойде в България няма да го проверяват изобщо

16

Анализатор

преди 3 месеца

Всеки австриец трябва да бтде третиран като престъпник.Австрия е вредна страна както за ЕС,така и за цялото човечество.Австрия е съюзник на Русия,това е достатъчно.

15

Анонимен

преди 3 месеца

ЕС е вреден

14

Анонимен

преди 3 месеца

Постановки за пред раята, да види че и богатите и известните уж ги проверяват и глобяват и да трябва да спазваш фашистките закони....

13

Cap.DANKO 1988 RED H

преди 3 месеца

АРНОЛД Е ЕВРЕЙСКИ ЮДИН СЛУГА, И ЦЕЛУВА КАПАТА НА РАВИНИТЕ В ЛОС АНДЖЕЛИС, ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ...ЗАТВОАР И КОНФИСКАЛ НА ЧАСОВНИКА МУ, А ТОЙ ДА ПЛАТИ ДЕСЕТОРНО ГЛОБА В ПАРИЧНАТА СТОЙНСОТ НА ЦАСОВНИКА .

12

Анонимен

преди 3 месеца

До Ванката - СИгурно е било публично обявено и са знаели мнгоо добре, че никой няма да си играе, да регистрира така часовник. Преди време в чужибна, бях срещнал еидн бивш американски полицай. Каза ми, че преди време се пробвал за ФБР, но напуснал след месец и половина. Задачата му била, да търси "републиканци", да ги надъхва, да правят "бутн", а като успее да надъха някой, да го арестува. УАУ!

11

Анонимен

преди 3 месеца

До 6 - Вика му се ПР акция ... Милиционерщината и в Германия е мощна. Сто процента са го планували отва от рано. Свестен полицай, щеше да им каже, че трябва да декларират всичко, дори и да е за благотворителна цел.

10

Ванката

преди 3 месеца

А те откъде знаят какво е планирал да прави с часовника си, следят обяви за търгове ли!?

9

SWAN

преди 3 месеца

Цирк за маймуни: планирал да продаде часовника, но не знаел, че трябва да го декларира на влизане в ЕС, и то в полза на инициатива, организирана от екип от адвокати... Скоро света ще е зониран и зоните няма да имат връзка по между си... с високи мита и налози, и тежък визов режим.

8

Анонимен

преди 3 месеца

...за да влезе в новините . Жалка работа

7

Смел Гибсов

преди 3 месеца

Хахахаха..

6

Анонимен

преди 3 месеца

Хубавото на запада е че полицията не прощава на никой без значение дали си беден или богат закона е за всички, а нашите милиционери като видят черното бмв на подземния свят и q8 се покланят до земята.