121

Анонимен

преди 3 месеца

ТОШИТО Е ТОЧНО ТОЛКОВА ЖАЛКО КОЛКОТО ГОСПОДАРИТЕ МУ!

120

Ангелина

преди 3 месеца

Йорданов ,вашият "морал" на ИТН също е спорен. Вие първи от "демократичната общност" имахте възможност да съставите правителство ,да покажете своята "пригодност" и колко сте кадърни. Забелязвам ,че критикувате най- много ПП , а забравяте партиите ,които са причината за порочността във всички сфери на държавата - ГЕРБ/ДПС и компания. Нито веднъж не споменавате Делян Пеевски ,Бойко Борисов ,Христо Иванов ,Атанас Атанасов и компания,които са в задкулисните процеси много преди да има ПП .

119

its me

преди 3 месеца

наистина има някакъв проблем, особено днеска, и се радвам, че им искат оставкататвърде много сърдечни заболявания, сори, това е абнормално, и вариациите на слънцестоенето, плс

118

Питам

преди 3 месеца

Искам да попитам тези от ИТН: КАКВО ПОЛЕЗНО СВЪРШИХТЕ ВИЕ за държавата и за народа откакто сте в парламента? Освен да търсите скандали, да създавате скандали, нищо полезно не видях от вас. Вие сте не само излишни, но и вредни.

117

Анонимен

преди 3 месеца

Тошито е по гнусен от Копейкин.

116

Кире

преди 3 месеца

Е ако някой не е разбрал схемите и схемаджиите са същите. Само се добавиха и внуците на вторите под предлог, че са високообразовани, видиш ли.

115

Анонимен

преди 3 месеца

ИТН- Vox populi- народът ви го каза. Времето за вас отмина. Бяхте о'с'райти съ яко и от тук насетне каквото и да кажете ще означава за нормалните хора, че е противоположно на правилното.

114

реалист

преди 3 месеца

Всички в парламента са маскари,но най-лошото е,че има няколко откровени БЪЛГАРОФОБИ сложени за министри

113

не знам

преди 3 месеца

Тоя побелял ли е или се е изрусил?

112

нищо повече

преди 3 месеца

Отвратителен ***.

111

ИТН пародия

преди 3 месеца

ИТН стана пародия на партия, Тошко и Славчу са за посмешище!

110

Гризел

преди 3 месеца

Искам в София,в кварталите Слатина и Редута да патрулират полицаи,особено вечер по ул."Слатинска" и "Детелин Войвода"12,и да наблюдават усилено за наркомани и дилъри.В Слатина около бл.45 и 45А,46,20 /около Цитаделата - кафе-клуб/,а в Редута - от ресторант "Шивача",до горичките в близкия парк,клетката,улицата която споменах и т.н.Не може около училища,детски площадки,паркове и прочие да щъкат /особено по тъмно/ наркомани.Спрете ги,преди да сме ги линчували!

109

Анонимен

преди 3 месеца

Знае си работата той тошката. Разчиства пътя за фигуранта .!.

108

Тото

преди 3 месеца

По логиката на Тошко и Румен Радев не става за президент, тъй като е бил член на БКП.

107

карачанаков

преди 3 месеца

Тошко бре, чети! Тошко не чете. Тошко, работи!Тошко пак не ще. Тошко го мързи,гледа да лежи, ходи, та се май,търси да играй. Време се мина,Тошко порасна, иска да яде,няма откъде. е от дупетатската заплата има де.

106

гост

преди 3 месеца

То пък вие сте много кадърни!!! Избраха ви и два пъти провалихте вашите избиратели, следващите избори сигурно ще отпаднете нищоправци.

105

Закривай

преди 3 месеца

Едните некадърници викат на другите некадърници. Мила родна картинка.

104

Анонимен

преди 3 месеца

Колкото повече се надува тая джумерка, толкова повече се спаружва. За има-няма година побеля и съвсем погрозня от злоба. Такава е съдбата на злобните хора. Имаха шанс и го пропиляха поради неадекватните си преценки.

103

донос.бг

преди 3 месеца

Оставка,съд и затвор за държавна измяна на пр0дажниците от сбирщайн кЛоалицийката на посолството!!! Конфискация на всичко заграбено и откраднато през последните 34 години демокраДция!!!

102

карачанаков

преди 3 месеца

Присмял се хърбел на щърбел или пък крадеца вика дръжте крадеца.