9

Схема за

преди 3 месеца

Топене на пари!!!

8

Алекс

преди 3 месеца

Асансьорните техници са отворили голямата уста.По-полека.От общо 130 000 асансьора,90 000 са опасни.Нещо не ми се вярва.В някои сгради в София има швейцарски и германски асансьори от преди ВСВ и още си работят перфектно.

7

до 5

преди 3 месеца

Може и душ.....

6

Евроизмислици

преди 3 месеца

И какво им е опасното, че нямат някаква ламаринТа отдолу ли?!

5

Асан

преди 4 месеца

Прав е човека, асансьора трябва да бъде максимално безопасен. Сложихме телефони, сега трябва да сложим щитове; предлагам да се монтира и тоалетна, ако някой закъса, докато чакаме да го извадят. Да се помисли и за уред за реанимиране или поне аптечка. Сигурно може и още неща да се измислят. Как ли са ги ползвали нашите родители ....

4

Иво

преди 4 месеца

Всичко е за пари един нов асансьор струва между 50-130 хиляди лева. Сами сметнете за какви пари става дума.

3

Гледам Тв

преди 4 месеца

Храни куче да те лае!Значи поддържащите асансьорите реват да им правят повече ремонти, за да има повече пари за тях! Ако е годен и го поддържа твоята фирма, какво набиваш за ремонти, майсторе - председател на никому неизвестна асоциация!

2

Софиянец

преди 4 месеца

Защо изведнъж напоследък толкова много взехте да обсъждате асансьорите? Чета подобни неща много често от Нова година насам. Някаква далавера ли се гласи във връзка с това? Обикновено така става, когато някоя тема така слчайно или не, се извади от нафталина.Хубаво, ще спирате, а какво правим живеещите на високи етажи? А трудноподвижните хора???

1

Анонимен

преди 4 месеца

Ацанцьорната асъциациъ що не си оправи сансьорите а ще риве на европейското рамо ? Честно нищо не разбрах !!! Каква е тая асансьорна асоциация ? Каква и е задачата ?