9

Анонимен

преди 3 месеца

Голяма вероятност има тези да са с южно-азиатски-гени, то вече 80% от "българите" са такива.

8

Беги си в Планета

преди 3 месеца

До КрунделПроблемът е че такива като теб не гледат нормалните момичета, които си учат, работят, и живеят най-нормален живот. Проблемът е че и ти искаш "каките" от чалга клиповете с напомпаните джуки, със силоконовите 'балкони'. Които не помнят естествения цвят на косата си и киснат всяка вечер по чалкогеките. Възмущаваш се защо не те поглеждат теб, нормалния, а отиват във ВИП сепарето на напомпания. Търси ги там още, докато нормалната жена спи отвадна, сама, вкъщи.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Пребиеш ли жена си насилник, пребиеш ли мъж си... КАКЪВ?

6

Анонимен

преди 3 месеца

Истински евроатлантик

5

Крундел

преди 3 месеца

проблемът е, че всяка иска да живее като по филмите или поне като в чалга клиповете, съотвено си избира батко по пари и агресивност, после като я понабие и почва да хленчи.ако се държиш и изглеждаш нормално, т.е. не си назобан и нататуиран агресивен бабаит, в последните години нямаш голям шанс да си намериш жена, направо си невидим.то се вижда и по демографският срив де, но не е само до България, световна тенденция е.

4

БеГе Службите

преди 3 месеца

Тоя е от наще Русофил

3

Сашо

преди 3 месеца

Мили млади жени и момичета осъзнайте,че не е мъж и готин някаква ***, която взима това-онова и се мисли за бог. Това, че е центъра на купона няма да Ви помогне с нищо в семейния живот с него за напред. Големите им приказки, самочувствие без покритие и комплексарщина водят само до това - да Ви бият здраво когато срещнат тежестта на живота. Сигурно за вас на тези години работещите, спортуващи и мислещи момчета са "скучни" и "неатрактивни", но те ще са успелите мъже в живота, не весели ***.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Пак НПО пропаганда за вменяване на вина на българския мъж!

1

маркиз дьо саП

преди 3 месеца

Хората котка не си вземат от Видин, камо ли мъж...