191

Анонимен

преди 3 месеца

В началото имаше украинци които бяха готови да умиргат за бандеровците и загинаха. После пратиха отчаяни украинци които се оставиха да ги избият. Сега останаха противниците на войната. Такава е логиката. Ще се разбере.

190

СВОЙ

преди 3 месеца

Един платен умник 189,заявява,че Руснаците не успяват срещу 25 пъти по малка държава.Това от кораба майка ли *** получи?Руското население 3 повече,но срещу него са 50 държави с огромно население и още по огромен БВП.Но това е само на хартия.На практика пълен крах на Западната коалиция.

189

СВОЙ

преди 3 месеца

Явно пак бялото му идва повече!След края на войната,няма начин на това същество да не му потърсят отговорност за стотиците хиляди жертви.

188

Анонимен

преди 3 месеца

и днес 750 рускиглиста по малко утре пак у деугиден отново и отново всяка минута два блатни ,,бл,,яда умирад за да живее путин в загубена от сега за русия война

187

САЩисан вие на луна

преди 3 месеца

До Русия замръзна а от Чикаго до Тексас е дискотека, при -20. Е,и? Радва ли те това, козяк к0х...

186

Нарко

преди 3 месеца

Дано украинците наистина не вземат инициативата в свои ръце че първия дето ще увисне на бесилката ще е тоя зелен измамник и министрите му. Запада дава - а тоя наркоман , краде. Насищане няма. Абе, какво стана със журналиста дето разследваше имотите на Зеленски в Египет? Умря , без да иска , нали ? А в САЩ . Там няма как да скриеш имоти, пък и Зеле не се крие . Две имения... някоко апартамента на топ дестинации. три яхти... Акции в Епъл, Амазон , Майкрософт .... от актьорска дейност били....

185

Анонимен

преди 3 месеца

И кво, чебурашките дадоха жертви невиждани от ВСВ за да влязат в чужда държава и да разрушат на местните хора всичко градено с поколения заради имперските амбиции на един джуджак с мислене от 18 век. Кога на руските диктатори им е пукало за човешките животи? Джуджака ще се нареди като втори след Сталин подложил хората си на геноцид.

184

Анонимен

преди 3 месеца

Дано увиснеш на някое дърво скоро, за тебе светъл ден няма да има, гном.Изтреби си населението.

183

Анонимен

преди 3 месеца

Колко повече да я вземат? След 2г пълномащабна война чебурашките са до никъде срещу 25 пъти по-малка държава

182

Русия замръзна

преди 3 месеца

тръби се пукат, парно няма, газ няма, пенсионерите се жалват по социалните мрежи. Ама то така е по план на специалната операция, иначе си нацист.

181

карай зеле,

преди 3 месеца

карай всчико тече, но не всичко се улавя

180

Ами хайде

преди 3 месеца

Ти като първи украинец, пръв вземи инициативата! Поведи ги, но не от бункера или от самолета, пътешестващ из целия свят, а на фронта! Ама хубаво си се подготвил и в удобен момент ще вазираш към имотите си в чужбина, а глупаците, ако са живи - да сърбат попарата, която надробихте!

179

Боби

преди 3 месеца

До Анонимен търся търся в интернет за потопен кораб и то клас Тарантул(такива кораби имахме на въоръжение в България) и не намирам... Изглежда имаме работа с поредния ФЕЙК.

178

Анонимен

преди 3 месеца

Малка подробност- водородът се произвежда най-изгодно от природен газ.

177

Щерю

преди 3 месеца

Осъзнаха ли се, че са били употребени и изоставени от САЩ? Само Израел над всичко е важен! Украйна - в калта - в украйнините...

176

В такъв случай

преди 3 месеца

за какво си им ти, зелено др0гиран0 жалк0 недоразумение?!?!? За схемите на ФАЩ и личната ти банкова сметка,налЕ?!?

175

Анонимен

преди 3 месеца

Руски кораб "Тарантул" дo Севастопол бе потопен от украински морски дронове, съобщиха партизаните Атеш. За 5 години Русия загуби около 50 000 научни сътрудника: вице-президентът на Руската академия на науките Пармон Валентин Николаевич. Бивши офицери от ГРУ на РФ създадоха Батальон от Сибирски бойци за свалянe нa Путинския режим. След атаки от дронове горят нефтобаза в Петербург и завод до Ростов. Латвия одържави Дом Москвы. Не спират саботажите на руски ж.п.терминали, товарни влакове и тунели.

174

Анонимен

преди 3 месеца

ИНИЦИАТИВАТА? - Е КАК КАТО БЯГАХТЕ ОТ ПРЕГОВОРИ,УБИХТЕ ОНЕЗИ ПРЕГОВАРЯЩИ, СЕГА КАТО ВИДЯХТЕ ДЕБЕЛИЯ ЧЕ ВЛИЗА, ЩЕЛИ ДА ВЗЕМАТ ИНИЦИАТИВАТА. ЩЕ ХВАНЕТЕ ДЕБЕЛИЯ МНОГО ЯКО.

173

Анонимен

преди 3 месеца

ГРАБВАЙТЕ СИ ИНИЦИАТИВАТА И СИ Я НАВРЕТЕ ВЪВ ПЪРДЕЛНИЦИТЕ. НА НАС НИ ДРЕМЕ ЧЕ ЩЕ МР"ЕТЕ.

172

Анонимен

преди 3 месеца

Живея в Германия. Колегата ми е украинец. Приятно и умно момче от семейство с възможности, които са му осигурили лукса да не живее в украйна. На 25г е и скоро ще се жени за рускиня.. Като го гледам едва чака да хукне към украйна да взема инициативата в свои ръце. Никой в украйна не слуша този плъх, нито някой го обича. Щепа безмозъчни хора водят цяла една нация към гибел. Жалко за хората там.