111

Анонимен

преди 8 месеца

Долна лъжа

110

Анонимен

преди 8 месеца

Докога ще търпим китайците у нас? Да си заминават в Китай! Нищо произведено от Китай да не се внасяи нито един китаец да не се пуска да припаря! Аман от Китай и китайци!

109

Анонимен

преди 8 месеца

Китайците са мърльовци и считайте че са го изпуснали от лабораторията,така както и Ковид19 преди 5 години!Досега не съм видял качествен китайски продукт който да е като някой немски или японски!Винаги когато купувам нещо внимавам да не е китайско!

108

Striker

преди 8 месеца

За Ковидландия само ядрени гъби! Когато и да ги избомбят, все ще е късно! Това са ***, напаст. В БГ само, над 40000 загинаха, без жълтите да платят и стотинка!

107

Борката111

преди 8 месеца

В Давос лудата за власт Ур.су.лА проповядва подчинение. Там се страхуват от Тръмп. Търсят начини как да го провалят. Пускат слухове за вируси, за да очернят Китай. Русия вече я очерн иха. Правете си изводи......

106

187

преди 8 месеца

Е, щом дейли фейл го казват, ще да е истина

105

Анонимен

преди 8 месеца

Да благодарим на ККП за поредното биологично оръжие. Кога ще ни го пратят, казаха ли?

104

аьььааь

преди 8 месеца

Сега апартаментите ще паднат

103

Олимпий Панов

преди 8 месеца

След заразяването китайские учени са изяли мишките и заминали на конференция в Сащ!О ужас всички ще умрем!Така започва най бездарната пропаганда на мишките от америка!

102

Анонимен

преди 8 месеца

Значи, за да са сигурни както точно са направили трябва да го пуснат на хората. защото и cov-19 убил 100 процента мишките, но не и хората? На кого му трябва да изобретява вируси? тези трябва да бъдат подведени под отговорност за апартейд, геноцид или друго тежко престъпление срещу човечеството.

101

преди 8 месеца

Китайците които са известни с качеството на продукцията си и със занижени нива на безопасност - пак си играят на чичо доктор. Изплюха ковид, партията прикри всякаква информация,и сега чакаме момента когато някое жълтурче ще излезе от лабораторията си с немити ръце и ще ни даде поредния подарък.

100

Бай Пешо

преди 8 месеца

Това ли е пландемията, която ни очаква догодина? Самия Билигатус ни каза, че тъй като не сме си научили урока с Ковид, 2025 "прогнозира" появата на много страшен вирус "Босет Х" която щяла да поразява мозъка и да е в пъти по-смъртоносен от кромида. Готви се народе за заключване.

99

Анонимен

преди 8 месеца

Какво се случи с американските лаборатории в Украйна? Успаха населението с денонощна пропаганда и хората забравиха. То това е била и целта де.

98

Анонимен

преди 8 месеца

До 107. Нюлад призна за лабораториите. Дори и в прословутия лаптоп на сина на Байдан имало информация за това. Виж публикациите от 2022.

97

Анонимен

преди 8 месеца

До 107. Не помня точно кой но си признаха че е имало такива лаборатории, информацията не е само от руснаците.

96

Анонимен

преди 8 месеца

А в бедните страни на Южна Африка от септември има холера. Заразените са поне 200 000. Това в нашата страна никого не го вълнува. Да припомня само: това са страни , в които НЕ са били под руска "окупация", а колонии на "свръхнапреднали и свръхдемократични" господари.

95

Анонимен

преди 8 месеца

"Вирусът е създаден през 2017 г," - цитат от текста. По света има стотици лаборатории за биооръжие , Тук в текста, а и по повод ковид, животните са за отвличане на вниманието. Ако животните са виновни за някаква силно поразяваща хората болест, щяло е да стане и преди стотици години. Аз все пак си мисля, че колективно общество като китайците е далеч по -организирано и защитено от своеволно общество като западняшкото. Китайците доказаха на практика, че здравето на населението им е приоритет,

94

Анонимен

преди 8 месеца

До Бай Дрън..,Може и 1000 да имат...от къде дойде проблема....охли...

93

С други думи

преди 8 месеца

Действително пандемията е китайска работа..... там където има комунизъм има само смърт.

92

Бай Дрън

преди 8 месеца

Хаха, крадецът вика "дръжте крадеца". Я са кажат, колко биола оратории имат САЩ по света и за какво им са.