14

Анонимен

преди 4 месеца

Не го обвинявам шофьора,но в България почти всички работници са пенсионери защото няма кой да работи.Затова сме на този хал.

13

Анонимен

преди 4 месеца

В такива случаи трябва евтаназия. Кой иска да живее без крайници. Особено ако е в безсъзнание и няма шанс да се върне или пулс или му изтича кръв, който тръгне да го съживява и реже и стабилизира си позволява своеволия.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Абсолютно нещастие. Надявам се поне в такива случаи хората да получат добро обезщетение от застраховките си и да могат да живеят след това. Време е наистина да се мисли за сериозни професионални застраховки. Когато навредиш на някого в такава степен трябва да има подсигуряване на човека. Тази жена, ако остане без два крака и една ръка си е буквално неспособна да се грижи за себе си.

11

Хм

преди 4 месеца

Господ да ми прости, но дали тази женица нямаше да е по-добре без лекарска помощ? Понеже имам познати, които влязоха в болница за рутинни хирургични намеси, пък излязоха с краката напред. Знам, че лекарите и по-специално българските лекари никога не грешат и полагат максимални усилия за здравето на пациентите. Но все пак, дали тази женица нямаше да е по-добре, ако не беше попаднала в болницата?

10

анонимен

преди 4 месеца

Ето как за секунди се случва нещо , което преобръща живота и на шофьора и особено на горката жена ! Никой от двамата не е и сънувал нещо подобно !

9

шофьора е виновен

преди 4 месеца

не е спрял рейса като е видял че му става лошо, а който има анемични припадъци неможе да кара нищо . умишлено или по непредпазливост 2 г условно ще си го осъдят . много щети е направил за над 15 хиляди лева .

8

Анонимен

преди 4 месеца

до 7 Е то остава да има камера за да снима шофьора ли? Но като говорим за камери братушките са далеееч пред нас в това отношение. Във всеки автомобил в Русия има камера която снима постоянно какво се случва пред автомобила. И това е по закон задължително. Нека да са изостанали братушките.

7

Дони

преди 4 месеца

Затова на улицата очите на 360*! Масово хората пресичат гледайки си в краката или телефона. А не знаеш, откъде ще ти дойде...

6

Анонимен

преди 4 месеца

В кабината на шофьорите от градския транспорт има ли камера? Ако има много лесно ще се установи дали му е прилошало или е друга причината. Май няма...

5

Казус

преди 4 месеца

При прилошаване очевидно се кара с несъобразена скорост

4

Анонимен

преди 4 месеца

Горката жена....

3

Хе Хе

преди 4 месеца

И защо няма масово арести на шофьора началника му и техниците извършили преглед на автобуса. Защо няма тестове за алкохол и наркотици. Някой яко крие нещо. Нищо и за техническа изправност. Прилича на панически ПР за прикриване.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Горката жена!!!! Не знаят от какво му е прилошало- а да не би да си е гледал в телефона, а?

1

Анонимен

преди 4 месеца

скапаните шофьори от градския транспорт вместо да заплашват със стачки и всякакви простащини да се научат да карат и да се държат прилично 1 тая жена трябва да съди и шофьора и ЦГМ до дупка !