53

Анонимен

преди 3 месеца

КАТО СЕ ВДИГНЕ ЦЕНАТА НА ПШЕНИЦАТА ЗЪРНАРИТЕ Я ПРИСВОЯВАТ НА ЧАСТНО ДА СИ КУПЯТ МАЙБАСИ,А КАТО ПАДНЕ ОТИВАТ ДА ПРОСЯТ ОТ ОБЩАТА СОФРА НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА - ФАЛИРАЙТЕ,КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВА СИ ЛИЧНОСТ С МАЙБАХ - ДРУГ ЩЕ ВИ СМЕНИ И ТОЛКОЗ!!...

52

Анонимен

преди 3 месеца

Еднополовите на ес ,натискат България Словения Полша и още една 2,,,3 държави да купуват от Украйна ,не чухме държави като Франция ,Австрия ,Дания ,Германия ,Белгия и др защо не купуват нищо от Украйна ,а нас натискат да купуваме,тия ЕС купуват зърно чак от Южна Америка ,гадове

51

Абе червени

преди 3 месеца

нивестулки, нали болшевиките не ползвали забранени и опасни бомбиш от къде е този обогатен уран в украинските земеделци ? Те болшевиките дори и не убиват в Украйна, защо отчитат бройки мъртви ? Да ви бутна в загладените болшевишки мозъци !

50

До 46

преди 3 месеца

Много четеш пропаганден материал бе червей ? "Хората" се оплаквали, ха ха, ти мозък нямаш ли, че ползваш хорския ? Останаха ли в България хора които да не са контролирани и манипупирани като този пещерен екземпляр ?

49

статистика

преди 3 месеца

-80 процента от земята днес се владее от 10-15 фамилии-земеделието стана монокултурно -само зърно, зеленчукопроизводство, овощарство, живитновъдство са унищожени -зърнарите са свръхсубсидирани сравнено с другите земеделски подоотрасли и свикнаха с милионите печалба-днес произвеждаме 48 процента от обема селскостопанска продукция през 1989гол

48

Крундел

преди 3 месеца

хах, украинското зърно и продукция са в суперпозиция - едновременно са отровни и опасни, едновременно са отишли изцяло за европа, вместо за африка(те в европа са много неумни и се тровят за да им е лошо на руснаците), едновременно са оставили африка да гладува, та трябва путин да ги спасява с 50 хиляди тона зърно... странна работа, тройна суперпозиция.Реално украинската продукция е "опасна" само за печалбите на разни тарикати, които хем лапат евросубсидии хем призвеждат пъти по-скъпо от украйна

47

Анонимен

преди 3 месеца

А държавна сопа не щат ли? Да си напънат малко дебелите зад ници. Да свършат и те нещо. Свикнаха само да лапат. 35 години вече. Няма ли да има вече ротация?

46

Анонимен

преди 3 месеца

Миналата година избързаха с протестите и много бързо се продадоха.Продадоха и поддръжниците си.Сега никой няма да ги чуе.Като се натрови народа с укро зърно,което е обогатено с обеднен уран ще е късно .Вкарват укро стоки и ги преопаковат като български.Примерно след консумация на бели яйца хората масово се оплакват,че им е лошо.Пишете още платени от разкрачено общество коментари...това рано или късно ще ви цъфне на трапезата!

45

Анонимен

преди 3 месеца

и аз искам държавна помощ като зърнопроизводителите

44

Анонимен

преди 3 месеца

До 37хаха,според нашите американофенскиподлоги и в германия фермерите са путинофили)))В Германия държавата им намалява субсидийте, а тук им ги увеличават и те пак реват.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Национализация!!!! Като не са ефективни - национализация!!!! Идеята беше да направят земеделието рентабилно, защото АПК навремето не беше. Като не могат да го направят - национализация. Откъдето дошло, там отишло. Стига рев по телевизията. Със сълзи няма да стане.

42

Крундел

преди 3 месеца

всеки "бизнесмен" е 100% за да приватизира печалбите и да национализира разходите, а специално нашите "зърнари" все не им стига...понеже правителството са меки китки, вместо да им играят по свирката да либерализират вноса и да премахнат митата и всичко ще си дойде на мястото, въпросните зърнари ще зачезнат по други далавери само за една година и няма да хленчат постоянно.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Зърнарите в момента са в Тайланд и на Сейшелите, действайте, акции на НАП, на данъчните, на всичко живо. Тези кърлежи са хем пеостички, хем елементарни, интересуват се само от жени и пари .

40

И всеки,

преди 3 месеца

Който търпи загуби,трябва да иска помощ от държавата?Ами ,фалирайте.

39

Перниканец

преди 3 месеца

Те на немците и французите, а от миналата седмица и на гърците им намаляват субсидиите, нашите тръгнали увеличение да искат. Бухахха. Бухахха.

38

едрите зърнари

преди 3 месеца

изкупиха земите . сега ги дават под наем . ако си наемател засаждаш декарите и не ги ториш щото е скъп торът . не ги поливаш щото е скъпа водата . 17 от помощ от министерството , а нафтата е без акциз - около 60 ст на литър . работиш и за хазяйна . веднъж се оре, жъне , сее . Машина под наем . Реколтата се изкупува евтино на борсови цени . Влагам 10 бона , а вземам 30 бона . Вдигат наемите и търся помощ 20 лева за декар . Да . На политиците фирмите вдигат цените .

37

Анонимен

преди 3 месеца

хаха,според нашите американофенскиподлоги и в германия фермерите са путинофили

36

Анонимен

преди 3 месеца

еииии ! не наядоха се житарите милионери от нашите данъци и още искат

35

Оппа

преди 3 месеца

Я чакай малко, още ли продължвате да ни занимавате с тез? Като не ви харесва продавайте бизнеса, а чакай скъпички ви станаха билетите до карибите и малдивите ли? Нови имоти за любовниците?

34

5КОВ

преди 3 месеца

Явно са пуснали новата G - класа ....