19

gogo

преди 3 месеца

трябва да подаде оставка - НЕЗАБАВНО!!!!народен съд за вас драги! сигурно си го спомняте ;)

18

СЬсел Денк0ФФ

преди 3 месеца

"Разговаряхме как да бъдат включени НПО и браншови организации, които да оценят качествата на кандидатите", подчерта Денков... " Грантово мотивирания Сапунджи АкаДенкооку изпълнява поредните инструкции на Дийп Стейт-а с широко разтворени задни бузки,прехапан език и присвити от удоволствие миши очички... ГнYсн0!!!

17

Анонимен

преди 3 месеца

6 март ще е денят в който ще се радваме и стоадаме. Отърваваме се от Денков, но ще търпим Габриел.

16

Хаха ха

преди 3 месеца

Бьлгарина заслужава да го - гаврятКогато се гласуваше той бе за гьби , вкьщи пред телевизора или вьобще не отиде до урнитеБаце бе прав с 200 за матряла тогава е доволен

15

промяна

преди 3 месеца

ТРАВЕС.ИТ. До къде ни докараха? Хора дайте да се вдигаме и да я изметем тая ***. Борисовци,Василевци,Петковци и т.н. всички са за трепане. Вижте какво правят в Германия,Франция,Румъния.Италия излиза на 22.01. Хърватите и та набират скорост. Само ние сме доволните овце.

14

Вьзмутен

преди 3 месеца

Отставка на кабинета и нови избори всичко друго е подигравка с демокрацията и конституциятаУтре ще решьт , че като - пп отиде по островите - герб ще поеме след тях без нужда от избориСтига подигравки с бьлгарина

13

Съвет

преди 3 месеца

До Предлагам Денкооглу 1 Това го припомни на Путин , да знае как да постъпи след загубата .

12

Питам

преди 3 месеца

Ами ако кабинета не подаде оставка , какво правим ?Другия вариант е Радев отказва да назначи другото правителство на Габриел. Какво правим тогава ?Сбъркана работа.Промяната трябва да става автоматично.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Извинявай, ама никой не ви е давал правото да си управлявате както си искате! Дори конституциата искате да промените, само и само да сте на власт! Толкова наглост няма никъде, а ми говориш за недемократичност и фалшиви новини! Ако народа не се вдигне на Денкова зима, по подобие на Виденовата, значи вече сме си отишли като нация. Да бяхме убили някого като в Румъния, та ако ще и деца ти, като си дойдат от чужбина!

10

toti

преди 3 месеца

Алоооооооооо Денков..........ама работете бе,до март има 2 месеца,а всеки ден едно и също ли ще брамчите по тези студия.....кога заработи тоя парламент и ква работа върши,никой не казва,а само хвърчите по разни форуми,моруми и харчите държавни пари!11 Ха сметнете от началото на месеца колко милиона похарчихте залудо!Само минералната вода и тока тези в СОС не могат да си платят!!

9

Анонимен

преди 3 месеца

Затова ли гласувахме за вас, за да върните боковистите на власт?

8

Хмм...

преди 3 месеца

Кабинетът според Конституцията подава оставка когато, първо му е гласувано с мнозинство вот на недоверие, второ, когато има вълна от протестни действия срещу даденото правителство и то не може да функционира нормално. Такова чудо, ама ние се разбрахме с другите от сглобката да правим ротация и да идват те НЯМА никъде като конституционен текст!

7

Сандо

преди 3 месеца

оставката на кабитеа означва автоматично нови избори. Не знам как си го представят това с ротацията. Може би пак искат да погазят конституцията

6

половин милион

преди 3 месеца

500 000 евро е таксата за срещата в Давос. направете си изводи.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Кой ще понесе отговорност за съсипването на енергетиката. Всички във власта от последните 15 г. превърнаха България от страна износител на енергия в страна вносител. Това е предателство към цялата страна. Некадърността и политическите назначения, разбиха страната.

4

Елементарно Уотсън

преди 3 месеца

Една копейка хейтър ги пуска всичките тези коментари и уж че много така мислят :)

3

Анонимен

преди 3 месеца

има вид на комунистическа изтривалка.

2

Дежавю

преди 3 месеца

Докато четех в тълковния речник какво е значението на думата шушумига, внезапно се сетих за Денков.

1

Предлагам Денкооглу

преди 3 месеца

Не е ли по-добре да последвате примера на вашия идол бай Хитлер? Влизане в бункера, малко цианкалий, после пистолет Валтер в чу.т.урата, накрая самозапалване като виетнамски будист?